Test περιλαίμιο Furygan Micropolar Tube: Χειμερινός σύμμαχος

Καλύπτει μύτη και λαιμό
Πρακτική κυλινδρική θήκη που χωράει παντού
Ελαστική σούρα στη μύτη για μεγαλύτερη σταθερότητα
Διαπνέον ύφασμα που δεν εμποδίζει την αναπνοή

Μεγάλο μήκος που καλύπτει από τη μύτη μέχρι τον λαιμό

Η Γαλλική Furygan δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς από το 1969 κατασκευάζει προστατευτικό εξοπλισμό για αθλητές σκι, ποδηλάτες και μοτοσυκλετιστές με στόχο την απόλυτη ασφάλεια ανεξαρτήτως συνθηκών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Οι καινοτομίες, η υψηλή ποιότητα και τα κορυφαία υλικά κατασκευής έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους αναβάτες και έχουν οδηγήσει στη διεύρυνση της γκάμας, που σήμερα περιλαμβάνει μπουφάν, γάντια, δερμάτινες φόρμες, παντελόνια, παπούτσια, τσάντες και διάφορα αξεσουάρ που στόχο έχουν να κάνουν πιο εύκολη τη συμβίωσή σου με τη μοτοσυκλέτα. Ανάμεσά τους είναι και το περιλαίμιο Micropolar Tube που μας παραχώρησε η Motoway για τους χειμερινούς μήνες.
 

Ελαστική σούρα στη μύτη για να μένει σταθερό

Λαιμουδιέρα, γκέτα λαιμού, κασκόλ-σωλήνας, όπως κι αν λες το περιλαίμιο είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ το χειμώνα καθώς καλύπτει το κενό μεταξύ κράνους και μπουφάν, προστατεύοντας τον λαιμό από τον αέρα και το κρύο. Η πρόταση της Furygan ακούει στο όνομα Micropolar Tube και πρόκειται για ένα πολυεστερικό περιλαίμιο σε μαύρο χρώμα που έρχεται σε μια πρακτική κυλινδρική συσκευασία μικρών διαστάσεων που χωράει κάτω από τη σέλα ή ακόμα και στην τσέπη του μπουφάν σου για να το έχεις πάντα μαζί σου. Το ύφασμα είναι αρκετά ελαστικό για να φοριέται εύκολα, ενώ έχει αρκετό μήκος ώστε να καλύπτει μέχρι και τη μύτη σου. Μάλιστα εκεί υπάρχει ελαστική σούρα για να μένει στη θέση της και το διαπνέον ύφασμα δεν εμποδίζει την αναπνοή ούτε δημιουργεί χνώτα που θα θάμπωναν τη ζελατίνα του κράνους. Στην πράξη αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικό καθώς ακόμα και σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου δεν αισθάνεσαι καθόλου τον κρύο αέρα στον λαιμό σου. Επίσης, είναι ένα αξεσουάρ που μπορείς να χρησιμοποιείς και σε άλλες δραστηριότητες όπως ποδηλασία ή πεζοπορία που γνωρίζουμε πόσο μεγάλη σημασία έχει η αποτελεσματικότητα και το χαμηλό βάρος.   
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συμπέρασμα

Το περιλαίμιο είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ και Micropolar Tube της Furygan προσφέρει εξαιρετική κάλυψη από τον αέρα. Έχει αρκετό μήκος ώστε να καλύπτει τη μύτη, ενώ το διαπνέον ύφασμά του δεν εμποδίζει την αναπνοή. Είναι υψηλής ποιότητας και θα σε συντροφεύει για πολλά χρόνια, ενώ χάρη στην πρακτική συσκευασία, η αποθήκευση είναι εύκολη.     
 

MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρωτήστε περισσότερα