Μεγάλο αφιέρωμα στη φετινή EICMA, 3 νέες δοκιμές και ένα αγοραστικό αφιέρωμα είναι αυτά που θα βρείτε, μεταξύ άλλων, στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη.

Εικοσιδύο σελίδες γεμάτες EICMA θα βρείτε στο τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο και πιο προσιτό Honda SH Mode 125.

Η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ στην πρώτη δοκιμή επί ελληνικού εδάφους του νέου KTM 390 Duke ABS.

Τεύχος Εκθεσιακό!

Η διεθνής έκθεση μοτοσικλέτας στο Μιλάνο έχει φυσικά την τιμητική της στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί, στο οποίο δοκιμάζουμε πρώτοι και τα νέα Honda SH Mode 125 και ΚΤΜ 390 Duke.

 
Η EICMA είναι η έκθεση που περιμένουν κάθε χρόνο όλοι οι φίλοι των δύο τροχών ώστε να θαυμάσουν και να ενημερωθούν γύρω από τα σημαντικότερα νέα μοντέλα που θα έχουμε κοντά μας τη νέα χρονιά. Το Moto Τρίτη δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά από αυτή τη γιορτή των δύο τροχών και για αυτό το λόγο σας ετοιμάσαμε ένα πλούσιο σε πληροφορίες και φωτογραφίες ρεπορτάζ. Στις 22 σελίδες του θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για όλα τα νέα μοντέλα και εκδόσεις που παρουσίασαν οι σημαντικότεροι κατασκευαστές στη φετινή έκθεση.

Παράλληλα, στο τεύχος που κυκλοφορεί, δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο μέλος της οικογένειας SH που ακούει στο όνομα Mode 125. Το νέο scooter αποτελεί μια σημαντικά πιο προσιτή έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου της Honda η οποία ενσωματώνει όλες τις προηγμένες τεχνολογίες των μεγαλύτερων SH, όπως το Idle Stop και τον νέας γενιάς σούπερ οικονομικό κινητήρα eSP.

Η πρακτικότητα και η οικονομία μπορεί να συνδυαστεί άριστα και με τη διασκέδαση, όπως αποδεικνύει ο μικρός πύραυλος της KTM, το νέο 390 Duke, στην πρώτη του επίσημη δοκιμή επί ελληνικού εδάφους. Με ABS στο βασικό εξοπλισμό, τιμή μόλις 5.350 ευρώ και απίστευτες δυνατότητες ο «μεσαίος» Δούκας μπορεί να είναι τελικά ό,τι χρειάζεται κανείς για να κινηθεί ταχύτατα και με ασφάλεια στο κέντρο της πόλης χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσει τη διασκέδαση εντός και εκτός των τειχών της.

Από αυτό το Moto Τρίτη δεν λείπουν ούτε τα απόλυτα γκάζια του θρυλικού Suzuki GSX1300R το οποίο ανανεώθηκε στον τομέα της πέδησης αποκτώντας φρένα της Brembo αλλά και ABS.

Τα ειδικά αγοραστικά αφιερώματα έχουν φυσικά την δική τους ξεχωριστή θέση στις σελίδες και αυτού του τεύχους. Στη προκειμένη περίπτωση μετράμε αντίστροφα τα 20 best seller δίκυκλα της αγοράς στο 9μηνο αναζητώντας τους λόγους που τα έχουν κάνει τόσο δημοφιλή στην ελληνικό δίτροχο κοινό.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ και υπηρεσίες παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα. 

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου δικύκλου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το 16o τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ