net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Απαραίτητο θεωρεί τον Casey Stoner για την Ducati, ο Gigi Dall Igna.

«Θέλω πιο πολύ Stoner»

O Ιταλός αγωνιστικός διευθυντής της Ducati μίλησε για τον Casey Stoner, αποκαλύπτοντας ότι θα τον ήθελε να διαθέτει ακόμη περισσότερο χρόνο με τις μοτοσυκλέτες.

 
O Gigi Dall Igna είναι ο άνθρωπος στον οποίον πολλοί –όχι άδικα- θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνο για την ραγδαία βελτίωση της Ducati στους αγώνες. Ο ίδιος ωστόσο υπογραμμίζει την σημασία της συνεργασίας του με τον Casey Stoner, καθώς θεωρεί ότι ο Αυστραλός σταρ έχει παίξει καίριο ρόλο, με τις συμβουλές του.
 
Σε δηλώσεις του για την χρονιά που έρχεται, ο Gigi Dall Igna λέει ότι θα ήθελε ακόμη περισσότερη συμμετοχή από τον Stoner, ενώ δεν διστάζει να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Τι λέει ακριβώς; «Είμαι πολύ χαρούμενος που είχαμε τον Casey μαζί μας αυτή τη σεζόν, ήταν πολύ σημαντικό επειδή μας έδωσε πολλές πληροφορίες αλλά και πολλές ιδέες, για την ανάπτυξη της μοτοσυκλέτας. Είμαι πολύ περήφανος για την δουλειά που έχει κάνει».

«Του χρόνου, θα ήθελα ο Casey να κάνει περισσότερες δοκιμές μαζί μας, αλλά και να δουλέψει πιο κοντά με το τεχνικό τμήμα, για να έχουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες. Θέλω να μεταφέρει την εμπειρία του στην ανάπτυξη της μοτοσυκλέτας και έτσι να επιταχύνουμε όλες τις διαδικασίες…» 
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ