net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H μοτοσυκλέτα του Hayden παραμένει στα paddock.

Το 69 του Hayden στα paddock

Ο Βρετανικός γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike θα είναι ένας δύσκολος αγώνας για την ομάδα της Red Bull Honda, αλλά είναι προετοιμασμένη να τρέξει στη μνήμη του Nicky Hayden.

 
Η ομάδα θα συμμετάσχει στον αγώνα για να τιμήσει το μεγάλο πάθος για τους αγώνες του αδικοχαμένου Αμερικανού αναβάτη. Η ατμόσφαιρα θα είναι φορτισμένη συναισθηματικά, καθώς στο pit box της ομάδας θα υπάρχει κανονικά η αγωνιστική CBR1000RR Fireblade SP2 του Hayden, μαζί με αυτή του Stefan Bradl, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός αναβάτης της Honda για τον έκτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός είναι προετοιμασμένος για ένα δύσκολο 2ήμερο, αλλά θα δώσει το 100% του εαυτού του στη μνήμη του Hayden. “Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είναι δύσκολο για όλους. Ο Nicky ήταν αγωνιζόμενος, γεννήθηκε και μεγάλωσε σε αγωνιστική οικογένεια και στόχος της ζωής του ήταν να απολαμβάνει τους αγώνες. Είμαστε σήμερα εδώ να αποτίσουμε φόρο τιμής και να διατηρήσουμε ζωντανό το πάθος του για τους αγώνες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το Donington είναι μια πίστα που γνωρίζω από τη θητεία μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 125cc. Δεν θα είναι εύκολος αγώνας, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για εκείνον.”

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ