net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτό είναι κατά τα φαινόμενα το νέο KTM 390 Adventure!

Αυτό είναι κατά τα φαινόμενα το νέο KTM 390 Adventure!

Αυτό είναι κατά τα φαινόμενα το νέο KTM 390 Adventure!

To KTM 390 Adventure!

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες του ΚΤΜ 390 Adventure, του φημολογούμενου νέου μοντέλου της εταιρείας για το οποίο ακούμε ειδήσεις επί τουλάχιστον ένα χρόνο!

 
Η εταιρία KTM φαίνεται είναι γνωστό ότι δουλεύει στο μοντέλο πάνω από ένα χρόνο, ωστόσο δεν υπήρξε πότε επίσημη αναφορά μέχρι τώρα. Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες μας δείχνουν ένα μοντέλο το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστεί επίσημα του χρόνου στην έκθεση της EICMA το 2017. Η KTM σχεδιάζει το νέο 390 Adventure έτσι ώστε να μην μοιάζει με το Duke 390 και να έχει πιο off road χαρακτήρα, με σκοπό να είναι επαρκές σε όποιο περιβάλλον και αν οδηγείται. Η ΚΤΜ επιδιώκει το νέο μοντέλο να είναι ευχάριστο σε μακρινές διαδρομές αλλά και σε ανώμαλο έδαφος.
Το 390 Adventure θα είναι προϊόν της κοινοπραξίας της KTM και της Bajaj, με την τελευταία να το κατασκευάζει στις εγκαταστάσεις της όπως κάνει ήδη και με άλλα μοντέλα της  KTM.

Όσο αφορά τον κινητήρα, δεν περιμένουμε την παρουσίαση νέας μονάδας, παρά μόνο κάποιες βελτιώσεις ώστε να γίνει πιο κατάλληλος για το νέο μοντέλο. Η KTM προσπάθησε να βασίσει το μοντέλο στο υπάρχον Duke 390 αλλά αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, τα οποία την οδήγησε στην απόφαση να ετοιμάσει ένα μοντέλο σχεδιασμένο από λευκό χαρτί.

Το ΚΤΜ 390 Adventure θα εισέλθει στην νέα κατηγορία των on-off μικρού κυβισμού και θα έχει να αντιμετωπίσει ανταγωνισμό από την BMW, την Kawasaki αλλά και άλλες εταιρείες. 






 

 
  • Δημοσθένης

    Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια πληροφορία για 390 adventure όμως το συγκεκριμένο δεν ειναι 390 κυβικα ο κινητήρας εμφανισιακά δεν έχει καμία σχέση με αυτο της φωτογραφίας

      1
  • fotis

    Μπραβο στην κτμ ελπιζω να κατασκευασει κ αλλα σε ποιο μικρους κυβισμους κ ευτυχως που επιμενη στα μονοκυλινδρα........

      2

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ