net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κερδίστε ένα επώνυμο μπουφάν και εξοπλιστείτε ενόψει χειμώνα από το Moto Τρίτη.

Dainese Laguna Seca D-Dry.

Richa Crew.

Το Moto Τρίτη σας εξοπλίζει για τον χειμώνα

Ξεκινά ο νέος μεγάλος μας διαγωνισμός με διάρκεια όλον τον Νοέμβριο, για να αναδείξει δύο τυχερούς που θα απολαύσουν ζεστό και ασφαλή χειμώνα με τα επώνυμα τζάκετ μοτοσυκλέτας που θα κερδίσουν.

 
Καθώς η θερμοκρασία πέφτει είναι η καταλληλότερη στιγμή για να εξοπλιστείτε σωστά ενόψει του χειμώνα που πλησιάζει. Ειδικά για εμάς τους μοτοσυκλετιστές, ο σωστός εξοπλισμός μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά.
Το Μοτο Τρίτη σας προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσετε δύο ολοκαίνουργια μπουφάν μοτοσυκλέτας χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση εκ μέρους σας.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε Like ΕΔΩ, να κοινοποιήσετε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (το συγκεκριμένο άρθρο) και να συμπληρώσετε ΕΔΩ τα στοιχεία σας (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για τις ανάγκες του διαγωνισμού), ώστε να μπείτε στην κλήρωση για ένα εκ των δύο μπουφάν.

Αμφότερα τα τζάκετ είναι μια ευγενική χορηγία της Papastavrou Shops.

Dainese Laguna Seca D-Dry
100% αδιάβροχο με μεμβράνη D-DRY, σκληρές ενισχύσεις σε ώμους και αγκώνες, αφαιρούμενη εσωτερική θερμική επένδυση.

Richa Crew
100% αδιάβροχο, σκληρές ενισχύσεις σε ώμους, αγκώνες και πλάτη, αφαιρούμενη εσωτερική θερμική επένδυση, ανοιγόμενοι αεραγωγοί για τους θερμότερους μήνες.

Οι δύο νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από το κατάστημα της Papastavrou Shops στην οδό Καλιρρόης 30, Αθήνα. Εφόσον κάποιος εκ των νικητών προέρχεται από άλλη πόλη πλην της Αθήνας, το δώρο του θα αποσταλλεί ταχυδρομικώς.

Τελευταία ημέρα για δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι η 30η Νοεμβρίου.

Ο νικητής του διαγωνισμού, που θα ανακοινωθεί την 1η Δεκεμβρίου, θα ειδοποιηθεί με e-mail αλλά και τηλεφωνικά, ενώ θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Moto Τρίτη.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ