net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Norton V4 RR

Το Norton V4 RR

Το Norton V4 RR

Το Norton V4 RR

Το Norton V4 RR

Το Norton V4 RR

Επίσημα αποκαλύφθηκε το νέο Norton Superbike, που φέρει την ονομασία V4RR και θα είναι κυβισμού 1200 κ.εκ.

 
Οι Βρετανοί δημοσιογράφοι του Motorcycle News και η Norton αποκάλυψαν επίσημα το πολυαναμενόμενο Superbike τους, το οποίο ονομάζεται V4 RR. Η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιεί κινητήρα V4 στα 1200 κ.εκ., ενώ χρησιμοποιεί το ανθρακόνημα σε μεγάλο βαθμό.
 
Το μοτέρ της νέας μοτοσυκλέτας είναι τετρακύλινδρο, σε διάταξη V και εμπεριεχόμενη γωνία 72 μοιρών. Σύμφωνα με την εταιρεία, έχει απόδοση «άνω των 200 ίππων», ενώ ελέγχεται από ηλεκτρονική μονάδα με IMU, traction control, ηλεκτρονικό γκάζι και riding modes.

H μοτοσυκλέτα έχει fairing πλήρως κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, ενώ το μοντέλο SS έχει και τροχούς κατασκευασμένους από το ίδιο υλικό. Το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας είναι αλουμινένιο δύο δοκών, με τον κινητήρα ως ενεργό στοιχείο, ενώ οι αναρτήσεις προέρχονται από την Ohlins εμπρός και πίσω.

Τα φρένα της μοτοσυκλέτας προέρχονται από την Brembo και χρησιμοποιούν τις μονομπλοκ δαγκάνες M50 εμπρός, που συνεργάζονται με δίσκους 330 χιλιοστών.

Το βάρος του μοντέλου ανακοινώνεται στα 179 κιλά, για στεγνή μοτοσυκλέτα. Το Norton V4 RR θα φέρει επίσης πλήρως ηλεκτρονικά όργανα, αμορτισέρ τιμονιού Ohlins και εξάτμιση τιτανίου κατ επιλογήν, σε αγωνιστικό κιτ. 

Οι τιμές που η Norton ανακοίνωσε για τα μοντέλα είναι 44.000 λίρες Αγγλίας για την έκδοση RR, ενώ η έκδοση SS θα κοστίζει 28.000 λίρες. 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ