net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Γιατρέ μου τα βλέπω όλα πράσινα, είμαι καλά;

Το ZX-10R στην Πράσινη Κόλαση

Απολαύστε έναν πάρα πολύ γρήγορο γύρο στη διαβόητη Nordschleife (βόρειος γύρος) του Nurburgring, με ένα ZX-10R στα χέρια του γερμανικού περιοδικού 1000PS. Ένας πράσινος πύραυλος στην πράσινη κόλαση.

 
Η παλιά πίστα του Nurburgring αποκαλείται Πράσινη Κόλαση και υπάρχει καλός λόγος γι αυτό. Σε μια διαδρομή περίπου 21 χιλιομέτρων, με πάνω από 70 στροφές, σχεδίαση δημόσιου δρόμου, υψομετρικές διαφορές εκατοντάδων μέτρων και ελάχιστα σημεία με πραγματικές εξόδους ασφαλείας, η θρυλική γερμανική πίστα στην καρδιά του Μέλανα Δρυμού αποτελεί έναν από τους ιερούς τόπους προσκυνήματος για τους απανταχού φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Το γερμανικό περιοδικό 1000PS λοιπόν παίρνει ένα ZX-10R και με αναβάτη τον Tim Rothig γράφει με αυτό έναν απίστευτα γρήγορο γύρο στη Nordschleife: 7 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα. Για να αντιληφθούμε το πόσο γρήγορος χρόνος είναι αυτός, ας σκεφτούμε πως το απόλυτο ρεκόρ που έχει πετύχει ποτέ μοτοσικλέτα εκεί μέσα είναι 7:10.

Για την ακόμη καλύτερη απόλαυσή μας, οι Γερμανοί εφοδιάζουν το Kawasaki και με μια γυροσκοπική κάμερα στο ρεζερβουάρ και μας προσκαλούν σε ένα θέαμα που απλά δε θες να τελειώσει.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ