net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τίμησε τον παλιό του αδικοχαμένο φίλο ο Valentino Rossi με τις δηλώσεις του.

«Το αφιερώνω στον Marco»

Ο «Γιατρός» αφιέρωσε το πολύ καλό αποτέλεσμα του στο Phillip Island στον αδικοχαμένο Marco Simoncelli και την οικογένειά του, μιλώντας παράλληλα για την απόδοσή του.

 
Ο Valentino Rossi είναι γνωστό ότι ήταν πολύ καλός φίλος του Marco Simoncelli, του Ιταλού αναβάτη της Gresini Honda που έχασε την ζωή του στην Μαλαισία, το 2011, σε ηλικία μόλις 24 ετών. Με την χθεσινή ημέρα να σηματοδοτεί την 5η επέτειο του τρομακτικού ατυχήματος, ο «Γιατρός» έκανε μια συγκινητική αφιέρωση στον παλιό του φίλο.
 
«Αυτή η δεύτερη θέση είναι για τον Marco και την οικογένειά του. Μας λείπει πάρα πολύ και πάντα θα τον θυμάμαι, αυτός είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να αφιερώσεις μια σκέψη».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Valentino έπλεξε το εγκώμιο του κινητή Cal Crutchlow, λέγοντας ότι πολύ απλά ήταν πιο αργός από αυτόν:
«Έφτασα πίσω από τον Cal και τον έθεσα ως στόχο, γιατί νόμιζα ότι ήμουν πιο δυνατός από αυτόν. Όταν είδα τον Marquez να πέφτει, νόμισα ότι μπορούσα να κερδίσω. Προσπάθησα, αλλά δυστυχώς για μένα ο Cal ήταν πολύ γρήγορος, πολύ δυνατός, ενώ είναι πάντα καλός σε αυτή την πίστα. Έλπιζα να μην είναι τόσο γρήγορος, αλλά του δίνω συγχαρητήρια!» 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ