Το ηλεκτρικό TOOZ της Felo υπόσχεται αυτονομία 720 χιλιομέτρων

Το ηλεκτρικό TOOZ της Felo υπόσχεται αυτονομία 720 χιλιομέτρων

Με 200χλμ/ω τελική και αυτονομία 720 χιλιομέτρων
Οθόνη TFT 12 ιντσών με συνδεσιμότητα
Φόρτιση από το 20% στο 80% σε 20 λεπτά
Ανάμεσα στις 10 μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες της Ταϋλάνδης

Με 200χλμ/ω τελική και αυτονομία 720 χιλιομέτρων

Η νέα TOOZ της Felo μας επιτρέπει να ρίξουμε μία ματιά στο μέλλον των ηλεκτρικών touring μοτοσυκλετών με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της. Η εταιρεία αναφέρει πως η τελική της αγγίζει τα 200 χλμ/ω ενώ η αυτονομία της με πλήρη φόρτιση φτάνει τα 720 χιλιόμετρα, ένα νούμερο πρωτάκουστο για ηλεκτρικό δίκυκλο, ενώ ελάχιστες βενζινοκίνητες μοτοσυκλέτες μπορούν να την συναγωνιστούν σε αυτό τον τομέα. Η αυτονομία της φέρνει την TOOZ στην πρώτη θέση των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών όσον αφορά τις ταξιδιωτικές δυνατότητες, αλλά αυτό σημαίνει παράλληλα πως ο όγκος της είναι αρκετά μεγάλος όπως επίσης και το βάρος της.
 

Οθόνη TFT 12 ιντσών με συνδεσιμότητα

Η Felo έχει εξοπλίσει την TOOZ με τεχνολογίες που ενισχύουν την άνεση του αναβάτη, δεν γνωρίζουμε όμως αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά της. Διαθέτει μία μεγάλη, έγχρωμη TFT οθόνη 12 ιντσών που λειτουργεί ως η κεντρική μονάδα διαχείρισης των λειτουργιών της μοτοσυκλέτας και αποκτά πλοήγηση, multimedia, και συνδεσιμότητα με smartphone. Ο αναβάτης μπορεί επίσης να απολαύσει τα αγαπημένα του τραγούδια μέσω του ηχοσυστήματος της μοτοσυκλέτας, ενώ δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα η λειτουργία της κάμερας 360° που η εταιρεία αναφέρει ότι διαθέτει.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φόρτιση από το 20% στο 80% σε 20 λεπτά

Στα συστήματα ασφαλείας της TOOZ συμπεριλαμβάνεται το Traction Control, το ABS και αισθητήρες ελέγχου της πίεσης και θερμοκρασίας των ελαστικών (TPMS). Αυτά αποτελούν στοιχεία του στάνταρ εξοπλισμού αφού η Felo δηλώνει προσηλωμένη στην παροχή της μέγιστης δυνατής ασφάλειας στους πελάτες της. Ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της TOOZ αποτελεί η ικανότητά της να φορτίζει από το 20% στο 80% σε 20 μόλις λεπτά, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και ένα ψυγειάκι 8 λίτρων που μπορεί να τοποθετηθεί σε μία από τις πλαϊνές βαλίτσες.
 

Ανάμεσα στις 10 μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες της Ταϋλάνδης

Ανεξάρτητα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της, η παρουσίαση της TOOZ σηματοδοτεί μία σημαντική στιγμή για την Felo και την αυτοκινητοβιομηχανία της Ταϋλάνδης γενικότερα. Η χώρα ήδη κατέχει μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο ενώ παράγει προϊόντα και για άλλες εταιρείες όπως την Honda, την Yamaha, την BMW και την Ducati. Η Smartech, στην οποία ανήκει η Felo, έχει κατακτήσει τον τίτλο της εταιρείας-ηγέτη στα ηλεκτρικά οχήματα για την Ταϋλάνδη και η απόφασή της να κατασκευάσει μία καινοτόμο ηλεκτρική touring μοτοσυκλέτα από το μηδέν έβγαζε απόλυτο νόημα. Το πως θα την υποδεχθεί το αγοραστικό κοινό όμως, παρά τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της και την αυτονομία των 720 χιλιομέτρων, παραμένει να ανακαλυφθεί.