net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο K1600GT σε κατασκοπευτική φωτό. Προσέξτε τις αλλαγές στην σχεδίαση των πλαστικών του.

To νέο BMW K1600GT

Φωτογραφίες από δοκιμές αλλά και πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που θα γίνουν στο νέο τουριστικό μοντέλο της BMW, είδαν το φως της δημοσιότητας.

 
Στην Intermot θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και το νέο, υπερπολυτελές τουριστικό μοντέλο της BMW, K1600GT. Η μοτοσυκλέτα δοκιμάζεται στο δρόμο εδώ και αρκετό καιρό και φωτογραφίες που την απεικονίζουν έχουν δεν το φως της δημοσιότητας και στο παρελθόν. Σήμερα, Βρετανοί δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν και τις αλλαγές, τις οποίες περιμένουμε να δούμε στο μοντέλο.
 
Η νέα μοτοσυκλέτα δεν θα φέρει αλλαγές, όσον αφορά τα μηχανικά της μέρη. Διατηρείται λοιπόν ο εξακύλινδρος κινητήρας των 1.649 κ.εκ., ο οποίος έχει απόδοση 160 ίππων. Στην εμφάνιση ωστόσο, θα γίνουν αρκετές αλλαγές.

Αν και δεν μιλάμε για ριζικές μεταβολές, το fairing και τα πλαστικά θα είναι ανασχεδιασμένα, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη ροή αέρα, ενώ τα νέα τμήματα θα συμβάλλουν και στην ανανέωση του look της μοτοσυκλέτας ως σύνολο.

Το μοντέλο θα αποκτήσει νέα όργανα, τα οποία θα συνδέονται και με το smartphone του αναβάτη, ενώ θα διαθέτει επίσης και το σύστημα ειδοποίησης βοήθειας e-call, το οποίο είχε παρουσιάσει η BMW νωρίτερα μέσα στο έτος. Μια ακόμη «fancy» αλλά απίστευτα χρήσιμη προσθήκη, για μια μοτοσυκλέτα αυτού του μεγέθους και βάρους, είναι ένα μοτέρ όπισθεν, ενώ ακόμη αναμένονται και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.

Περιμένουμε και περισσότερα! 
 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ