net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Triumph εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα στην Ινδία.

Το πρώτο κατάστημα της Triumph στην Ινδία

Η Triumph έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια εδραίωσής της στην Ινδία και το πιο πρόσφατο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση έγινε με το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στο Bangalore.

 

Το νέο κατάστημα ανήκει στην εταιρεία Keerthi Motors, η οποία ειδικεύεται στην εισαγωγή μοτοσικλετών και ανταλλακτικών στην ινδική αγορά. Στα εγκαίνιά του παραβρέθηκαν οι Vimal Sumbly και Shoeb Farooq, επικεφαλής του μάρκετινγκ και διευθυντής πωλήσεων και ανάπτυξης δικτύου της Triumph Motorcycles India, αντίστοιχα, καθώς και ο επικεφαλής του μάρκετινγκ της Keerthi Motors, Sanjay M.

To κατάστημα έχει σχεδιαστεί στα πρότυπα του γενικού ύφους της Triumph. Αποτελείται από έκθεση μοτοσικλετών, καθώς και γραφεία πωλήσεων και after sales. Το προσωπικό της Keerthi Motors, μάλιστα, εκπαιδεύτηκε σκληρά στους τομείς των πωλήσεων, του service, των ανταλλακτικών, αλλά και της εξυπηρέτησης πελατών, προκειμένου η παρουσία τους εκεί να συμπίπτει με τα υψηλά πρότυπα της Triumph. Χαρακτηριστικό είναι, άλλωστε, ότι οι υπεύθυνοι του τμήματος service του καταστήματος ταξίδεψαν στο Hinckely της Αγγλίας, στην έδρα της Triumph, προκειμένου να εκπαιδευτούν αποτελεσματικότερα.

Από το συγκεκριμένο κατάστημα, τέλος, οι Ινδοί αναβάτες μπορούν να αποκτήσουν ένα από τα δέκα μοντέλα που παρουσίασε η Triumph. Πρόκειται για τα: Bonneville, Bonneville T100, Thruxton, Street Triple, Speed Triple, Daytona 675R, Tiger 800 XC, Tiger Explorer, Thunderbird Storm και Rocket III.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ