net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μην χάσετε το νέο τεύχος Moto Τρίτη, αύριο στα περίπτερα!

Δοκιμάζουμε πρώτοι: ΚΤΜ 1290 SuperDuke GT

Κόστος χρήσης: Μια μεγάλη έρευνα για 4 μοντέλα on-off!

Δοκιμάζουμε: Husqvarna 701 Supermoto

Δοκιμάζουμε: Honda NC750X DCT ABS

Νέο τεύχος Moto Τρίτη!

Μην χάσετε το νέο τεύχος Νο10 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στις 5/7/2016 στα περίπτερα όλης της χώρας! Πλούσια θεματολογία με δοκιμές «hot» νέων μοντέλων, παρουσιάσεις και ρεπορτάζ, που δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο!

 

Αναλυτικά, στο τεύχος Νο10 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί, θα βρείτε:

Πρώτη Δοκιμή στην Ελλάδα: KTM 1290 Super Duke GT

Πόσο «πολύ» μπορείς να αντέξεις;


O «Μεγάλος Δούκας» της KTM επεκτείνει τους ορίζοντες του με την GT έκδοση, εγκαινιάζοντας μια νέα κατηγορία, αυτή του… streetfighter τουρισμού! Με ημιενεργητικές αναρτήσεις, πρόσθετη κάλυψη από τον αέρα και αλλαγές που υποστηρίζουν την άνεση του αναβάτη σε μεγάλα ασφάλτινα ταξίδια, το 1290 Super Duke GT της KTM, δεν σε μεταφέρει απλώς στον προορισμό σου αλλά μετατρέπει συνολικά το ταξίδι σε μια συναρπαστική εμπειρία!

Οδηγούμε: Suzuki SV 650, GSX-S 1000F, RV 200 VAN VAN

Τρόικα νέων μοντέλων από την
Suzuki

SV 650: «Ένας φίλος ήρθε απόψε απ΄ τα παλιά»: H Suzuki επαναφέρει στην αγορά το μεσαίο naked μοντέλο της που αγαπήθηκε όσο λίγα, φροντίζοντας φυσικά να το ανανεώσει σε βαθμό τέτοιο, που να πρόκειται επί της ουσίας για μια νέα μοτοσικλέτα. 

GSX-S 1000F: Το «γυμνό»  ντύθηκε, όχι από ντροπή αλλά για να μεγαλώσει το εύρος χρήσης του, που πλέον περιλαμβάνει και τα ταξίδια στο… menu του.

RV 200 VAN VAN: Από τα 125 στα 200 κ.εκ. το VAN VAN, μια μοτοσικλέτα που συνδυάζει ρετρό και on-off στοιχεία σε ένα ελκυστικότατο «πακέτο»!

Δοκιμή: Honda ΝC 750 X DCT ABS

Το μέλλον… σήμερα!
 

Τα ανανεωμένο ΝC 750 X της Honda, εκφράζει την  Crossover φιλοσοφία στους δύο τροχούς, όντας μια μοτοσικλέτα με ευρύ πεδίο δράσης εντός και εκτός των πόλεων. Τεχνολογικό bonus το DCT που βελτιώθηκε και απέκτησε πρόσθετα modes λειτουργίας.

Δοκιμή: Husqvarna 701 Supermoto

110% Fun Factor!

Μονοκύλινδρος κινητήρας «από άλλα πλανήτη», κορυφαία περιφερειακά και αγωνιστικό στήσιμο, συνθέτουν ένα εκρηκτικό πακέτο πολιτικής χρήσης που εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη!

Ρεπορτάζ:  Κόστος χρήσης των τεσσάρων καλύτερων μοντέλων της κατηγορίας On-Off / Street Adventure μεσαίου κυβισμού.
Πόσο πάει το «μαλλί»;

Best Sellers, αποδεδειγμένα καλά και στο «στόχαστρο» πολλών υποψήφιων αγοραστών. Tι θα πληρώσει  όμως σε βάθος τριετίας ο κάτοχος ενός εκ των BMW F 700 GSHonda NC 750 X, Kawasaki Versys 650 και Suzuki V-Strom 650; Αναλυτικοί πίνακες με τα service, τα αναλώσιμα και όλα τα έξοδα που πρέπει να υπολογίσει κανείς για τρία χρόνια.

Best Buy: Scooter 125-150 κ.εκ.

Αστικοί δρομείς!

Είναι οικονομικά, ευέλικτα, πρακτικά και μπορούν να απαλλάξουν τον  ιδιοκτήτη τους από το άγχος της καθημερινής αστικής μετακίνησης και όχι μόνο. Ποιες είναι οι επιλογές στην κατηγορία και ποια τα δυνατά σημεία της κάθε μια από αυτές;

…και όπως πάντα, στο τεύχος Νο10 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στις 5/7/2016, θα βρείτε όλα τα τελευταία που αφορούν στην μοτοσικλέτα σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο,  ρεπορτάζ και «πικάντικες» ειδήσεις από την αγωνιστική δράση,  καθώς και δεκάδες προϊόντα και αξεσουάρ!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ