net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι ανοικτοί δρόμοι σας περιμένουν! Είναι απαραίτητη μια αμιγώς Touring μοτοσικλέτα για να ταξιδέψετε σε αυτούς; Όχι, μπορείτε και αλλιώς!

Touring κάτω από 1000 κ.εκ.

Touring; Είναι αυτές οι μοτοσικλέτες που παρουσιάζουμε Touring; Και όμως ναι, γιατί θεωρούνται από τις πλέον άνετες στην κατηγορία που ανήκουν και είναι ικανές για την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων χωρίς πρόβλημα.

 
Τι είναι μια touring μοτοσικλέτα; Το ερώτημα έχει εύκολη απάντηση: Touring μοτοσικλέτα είναι ένα «θηρίο» με κινητήρα μεγάλου κυβισμού, το οποίο έχει τεράστιους χώρους, προσφέρει άριστη προστασία στους αναβάτες και είναι ικανό να διατηρεί υψηλές μουαγιέν επί μακρόν, χωρίς συχνές στάσεις για ανεφοδιασμό. Οκ. Αυτός είναι ο ορισμός μια touring μοτοσικλέτας αλλά επί της ουσίας, touring  μοτοσικλέτα, είναι αυτή με την οποία… κάνεις touring! 

Δεν έχουν σημασία ούτε τα κυβικά, ούτε τίποτα άλλο. Αν απαραίτητη προϋπόθεση για να  ταξιδέψει κανείς σε δύο τροχούς ήταν οι εκπληκτικές –αλλά και πανάκριβες- μοτοσικλέτες της κατηγορίας touring, τότε μόνο ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο θα είχαν το προνόμιο, την ευχαρίστηση και την εμπειρία του ταξιδιού. 

Ευτυχώς τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και υπάρχουν στην αγορά δίκυκλα όλων των κατηγοριών, που μπορούν να ταξιδέψουν με άνεση! 

Στο αφιέρωμα που ακολουθεί λοιπόν, σας παρουσιάζουμε πέντε εξ αυτών.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ