net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ποιος είπε ότι τα cruisers δεν μπορούν να έχουν και "αθλητικά" χαρακτηριστικά;

Τρία νέα cruisers

Η κατηγορία των cruisers έχει και στην χώρα μας το φανατικό της κοινό, ενώ τα τρία μοντέλα που παρουσιάζουμε, διαθέτουν θέλγητρα ικανά να προσελκύσουν αναβάτες και από άλλες κατηγορίες!

 
Tα cruisers δεν είναι μονοδιάστατα όπως πιστεύουν μερικοί αφού πλέον υπάρχουν μοντέλα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που διαπρέπουν σε τομείς οι οποίοι εκ πρώτης φαντάζουν ασύμβατοί με την κατηγορία αυτή.

Tα sport γονίδια είναι και η πολύ καλή συμπεριφορά στον δρόμο, είναι στοιχεία που δεν συνάδουν με την αρχετυπική εικόνα των «easy riders» και των μοτοσικλετών που αυτοί οδηγούσαν, ωστόσο σε έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται, δεν υπάρχει κανένας λόγος να διατηρούμε εμμονές και «κολλήματα», κυρίως όταν αυτά δεν εξυπηρετούν τίποτα απολύτως.  

Από την στιγμή που ένα cruiser έχει «αραχτή» θέση οδήγησης, κινητήρα ικανό για βόλτες σε χαλαρούς ρυθμούς και συγκεκριμένη αισθητική, έχει πετύχει τον σκοπό του, οπότε τα όποια «+» δυναμικά χαρακτηριστικά δεν βλάπτουν σε καμία περίπτωση! 

Αυτής της…  άποψης είναι λοιπόν  τα τρία μοντέλα που παρουσιάζουμε σήμερα με το καθένα από αυτά να  καταλαμβάνει συγκεκριμένη θέση μέσα στην πολυποίκιλη πλέον κατηγορία των cruisers. 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ