net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παγώνει προς το παρόν η παραγωγή των μικρών μοτοσικλετών της Triumph.

Triumph: «Παγώνει» η παραγωγή των 250αριών

Ένα βήμα μακριά από την παραγωγή ήταν οι νέες μικρές μοτοσικλέτες της βρετανικής εταιρίας. Ωστόσο, η Triumph αποφάσισε να αναβάλλει την παραγωγή τους, τουλάχιστον προς το παρόν.

 
Η πρόθεση της Triumph να μπει στην αγορά των μοτοσικλετών με μικρούς κινητήρες είναι γνωστή εδώ και πάρα πολύ καιρό. Απόδειξη τα λεγόμενα της ίδιας της εταιρίας αλλά και οι κατασκοπικές φωτογραφίες των μοντέλων της-ένα γυμνό και ένα με φέρινγκ-να δοκιμάζονται σε πραγματικές συνθήκες.
Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, ο Paul Stroud, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της βρετανικής εταιρίας, ανακοίνωσε πως τα σχέδια για παραγωγή των μοτοσικλετών, που βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο εξέλιξης, αναβάλλονται προς το παρόν «για στρατηγικούς λόγους που έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη κατηγορία.»

Σύμφωνα και με τα όσα φημολογούνται η βρετανική εταιρία προχωρά σε αυτή την κίνηση για να εξελίξει ακόμη περισσότερο τις μοτοσικλέτες της, να αυξήσει τον κυβισμό τους και να τις φέρει πιο κοντά στην τάση που επικρατεί στην κατηγορία όπου τα 300 κ.εκ. είναι τα «νέα 250».

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ