net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τον καλύτερό του εαυτό έδωσε ο "Γιατρός"

Valentino Rossi: Παραλίγο βάθρο

Υπερπροσπάθεια έκανε ο Valentino Rossi για να ευχαριστήσει τους χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν στην πίστα του Mugello για να τον δουν. Η 4η θέση που κατάφερε να πάρει ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα δεδομένων των συνθηκών.

 
Μετά το ατύχημα που είχε με μοτοσυκλέτα motocross λίγες ημέρες πριν τον αγώνα, ήταν άγνωστο αν θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Έχοντας να αντιμετωπίσει τους πολύ δυνατούς αντιπάλους του, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 4η θέση προσφέροντας όμορφο θέαμα στην παρτίδα του.

Ξεκινώντας από τη δεύτερη θέση κατάφερε να περάσει στην κορυφή του αγώνα αμέσως μετά την εκκίνηση και να παλέψει σκληρά για μια θέση στο βάθρο. Δυστυχώς, προς το τέλος του αγώνα βρέθηκε εκτός της πρώτης τριάδας, αλλά συγκέντρωσε πολύτιμους βαθμούς. Πλέον έχει μερικές ημέρες μπροστά του για να αναρρώσει πλήρως μέχρι το GP της Καταλωνίας, όπου είχε πάρει τη νίκη πέρυσι.
     
Ο ίδιος δήλωσε: «Ήξερα ότι ο αγώνας θα είναι πιο δύσκολος για εμένα απ` ότι  συνήθως. Στη αρχή οδηγούσα καλά και δεν ένιωθα πόνο, αλλά δεν αισθανόμουν άνετα και ήξερα ότι μπροστά μου είχα 23 δύσκολους γύρους. Έβαλα τα δυνατά μου, έκανα τέλεια εκκίνηση και προηγήθηκα για μερικούς γύρους, αλλά δεν μπορούσα να οδηγήσω με τον τρόπο που μου αρέσει. Στο τέλος, προσπάθησα να μείνω κοντά στους πρωτοπόρους, αλλά δεν είχα τη δύναμη να επιτεθώ στον Danilo. Θα ήθελα πολύ να ήμουν στο βάθρο, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Είναι λίγο απογοητευτικό το να μην είμαι μέσα στην πρώτη τριάδα στο Mugello, αλλά αν σκεφτούμε που ήμουν πριν λίγες ημέρες και την άσχημη πτώση που είχα, ήταν ένα καλό, γενικά, Σαββατοκύριακο. Το να είμαι εδώ και να οδηγώ μπροστά σε τόσους πολλούς οπαδούς ήταν ένα δώρο. Τώρα έχουμε μερικές ημέρες μέχρι τον αγώνα στη Καταλωνία. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας και θα προσπαθήσω να αναρρώσω για να είμαι σε τέλεια φόρμα στη Βαρκελώνη.»

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ