net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εντυπωσιακοί χρωματισμοί, φινιρίσματα αποχρώσεων, μεγάλοι τροχοί. Έτοιμη για το Vegas (εκεί παρουσιάστηκε άλλωστε).

Με έξι ηχεία, 100watt και τη δυνατότητα τοποθέτησης εξτρά ηχείων στο πίσω μέρος, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει κανείς απαρατήρητος!

Η Victory Magnum αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του χρόνου, με την τιμή της να ξεκινά από τα 21.999 δολάρια (16.429 ευρώ)

Victory Magnum 2015: Στιλάτο cruiser

Η αμερικανική εταιρία Victory Motorcycles παρουσίασε ένα νέο μοντέλο για το 2015, το Magnum των 1.731 κυβικών εκατοστών, εξοπλισμένο με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, για το ταξίδι αλλά και την πόλη.

 
Το νέο μέλος της Victory Motorcycles διαθέτει μπροστινό τροχό 21 ιντσών, νέο σύστημα φωτισμού LED, βαμμένο πάνελ οργάνων και δυνατό... ηχοσύστημα 100watt, με έξι ηχεία παρακαλώ, πάνω στο φέρινγκ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μπορέσει να περάσει απαρατήρητη. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι τα έντονα χρώματα και οι ενδιαφέρουσες τριχρωμίες. Γενικώς, όλα τα εξαρτήματά της, από την «κορφή ως τα νύχια» είναι ασορτί.

Με τον μπροστινό τροχό των 21 ιντσών και το πίσω μέρος χαμηλωμένο κατά 1 ίντσα, η Victory επιδιώκει τον εύκολο χειρισμό της, 345 κιλών (στεγνής!), Magnum που θα επιλέξει να οδηγήσει κάποιος, έχοντας επίσης το χαμηλότερο ύψος σέλας στην κατηγορία, στα 668 χιλιοστά, κάνοντάς την προσιτή σε αναβάτες όλων των αναστημάτων.

Η μπροστινή ανάρτηση αποτελείται από ανεστραμμένο(!) πιρούνι 43χλστ., (διαδρομής 113χλστ.) και η πίσω από μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ 90χλστ. Το πακέτο των φρένων συμπεριλαμβάνει διπλούς δίσκους 300χλστ. με τετραπίστονη δαγκάνα εμπρός και μονό δίσκο 300χλστ. με διπίστονη δαγκάνα πίσω, με κερασάκι στην ασφάλεια το ABS.

Εντύπωση μας κάνει, το γεγονός πως η Victory δεν αναφέρει πουθενά την ιπποδύναμη και την ροπή της νέας Magnum... επικεντρώνοντας την προσοχή του κοινού στην εμφάνιση και όχι στις επιδόσεις.

Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ του είναι 21,9 λίτρα (προσθέστε και αυτά στα 345 κιλά του - συν 4,7 λίτρα χωρητικότητας λαδιού) ενώ οι διαστάσεις των ελαστικών του είναι στα 120/70-21 για τον μπροστινό τροχό και στα 180/60-16 για τον πίσω.

Με την τιμή της να ξεκινά από τα 21.999 δολάρια –στο μαύρο χρώμα- (16.429 ευρώ), ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί στη συνέχεια να της δώσει τον δικό του χαρακτήρα με μια ποικιλία αξεσουάρ. Πιο custom δεν γίνεται.

Η Victory Magnum αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά, στο τέλος του χρόνου.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ