net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ανέβασε φωτογραφία από μια endurάδα σου στο Instagram, το Twitter ή στείλΆ την με mail, και μπορεί να πάρεις μέρος στο "Under My Wing" enduro workshop!

Workshop στην Ελλάδα από τον Johnny Aubert

Στα πλαίσια του 3ου Enduro Meeting, ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro, Γάλλος Johnny Aubert, επισκέπτεται τη χώρα μας και δίνει την ευκαιρία σε επιλεγμένους αναβάτες να μάθουν τα "μυστικά του".

 
Οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε το 2008, όταν επάνω σε μια μπλε Yamaha γινόταν για πρώτη φορά στην καριέρα του Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro. 

Ή όταν το επανέλαβε το 2009, διαλύοντας τον ανταγωνισμό της κατηγορίας Ε2 και κερδίζοντας όλους τους αγώνες όπου συμμετείχε επάνω στο ΚΤΜ του. 'Αλλοι πάλι θα θυμούνται την εικοσαετή σχεδόν καριέρα του στις πίστες motocross, πριν τη μεταπήδησή του στο Εnduro. Ο Γάλλος Johnny Aubert αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά ονόματα στο χώρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, και εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα στα πλαίσια του 3ου Enduro Meeting, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου.

Ο Γάλλος αναβάτης πρόκειται να προσφέρει ένα “Under My Wing” enduro workshop, μια σειρά από θεωρητικές συμβουλές ακολουθούμενες από πρακτική εξάσκηση σε είκοσι από τους καλύτερους Έλληνες αναβάτες. Οι 15 από αυτούς έχουν λάβει απευθείας πρόσκληση με βάσει τη βαθμολογία τους στη γενική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro, 4 είναι επιλεγμένοι rookies, ενώ ακόμα ένας τυχερός αναβάτης θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη θέση του στο workshop!

Θες να βρεθείς κι εσύ στο workshop;

Ανέβασε φωτογραφία από μια endurάδα σου βάζοντας #ridewithAubert στο Instagram, το Twitter ή στείλε την με το όνομά σου στο [email protected], κι ο ίδιος ο Aubert θα επιλέξει τον αναβάτη που θα λάβει πρόσκληση για το "Under My Wing" enduro workshop στις 7 Δεκεμβρίου!

"Θα προσπαθήσω να δώσω σε όλους τους αναβάτες χρήσιμες συμβουλές, που θα τους βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής τους προετοιμασίας το χειμώνα και θα τους δώσουν την ευκαιρία να είναι πιο ανταγωνιστικοί. Μερικές φορές χρειάζεται να διορθώσεις μερικές μικρές λεπτομέρειες για να κερδίσεις 5 δευτερόλεπτα μέσα σε μια ειδική. Είμαι αισιόδοξος ότι θα φύγουν όλοι ευχαριστημένοι!", μας λέει ο Aubert.

Είναι από τις σπάνιες ευκαιρίες που έχουμε να θαυμάσουμε από κοντά τις ικανότητες και να διδαχθούμε από έναν ολοκληρωμένο αναβάτη, με συμμετοχή σε πληθώρα αθλημάτων της μοτοσυκλέτας, από το Παγκόσμιο Motocross στο Παγκόσμιο Enduro και στο Dakar Rally. Σε μία γιορτή του σπορ που θα περιλαμβάνει μία σειρά από παράλληλες δραστηριότητες, όπως βόλτα enduro, οργανωμένη αγορά, bazaar ιδιωτών, επίδειξη freestyle trial και μία μεγάλη κλήρωση, η παρουσία του Johnny Aubert επάνω στην Beta του θα αποτελέσει το “κερασάκι στην τούρτα”.

Το workshop θα γίνει με την υποστήριξη των:

Για περισσότερες πληροφορίες για το 3ο Enduro Meeting πήγαινε στο www.offroadteam.gr

Ποιος είναι ο Johnny Aubert;
Όνομα: Johnny Aubert
Ομάδα:Beta Factory Team
Αγωνιστική μοτοσυκλέτα: Beta RR 430 Racing
Ημ. Γέννησης: 31 Μαΐου 1980
Καταγωγή: Maubege, Γαλλία
Χόμπι: Internet, jet ski, ποδήλατο, σκάφος, free-ride, trial

Palmares
1993: Νικητής Παγκόσμιου Κυπέλλου Motocross (80cc)
Πρωταθλητής Motocross Γαλλίας (Cadet)
1996: Πρωταθλητής Motocross Γαλλίας (Junior)
1998: Πρωταθλητής Supercross Γαλλίας (125cc)
1999: Πρωταθλητής Motocross Γαλλίας (125cc)
2007: 3ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro (Ε2)
Νικητής ISDE (Γενική + Ε2)
2008: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro (Ε2)
2009: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro (Ε2)
2012: 14ος στο Dakar Rally
2014: 3ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro (E2)


 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ