net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Paul Jr. Designs ανέλαβε να σχεδιάσει τις δύο υποψήφιες μοτοσικλέτες που θα αναμετρηθούν για το ποια θα μπει στο World Of Warcraft!

World Of Warcraft: Εμπνέει μοτοσικλέτες!

Δύο πραγματικές μοτοσικλέτες, επηρεασμένες από το παιχνίδι World Of Warcraft, θα σχεδιάσει η εταιρεία Paul Jr. Designs, δίνοντας την ευκαιρία στους fans του παιχνιδιού να ψηφίσουν ποια θα μεταφερθεί στον κόσμο του WoW!

 

Αναλυτικότερα, η εταιρεία Paul Jr. Designs, του Paul Teutul Jr., συνιδρυτή της Orange County Choppers, θα σχεδιάσει δύο θηριώδεις custom μοτοσικλέτες: μία επηρεασμένη από τη Horde και μία από την Alliance. Πρόκειται για τα δύο βασικά στρατόπεδα του παιχνιδιού, με το πρώτο να αποτελείται από trolls, orcs και άλλα απόκοσμα τέρατα και το δεύτερο από τους ανθρώπους, τα elfs και άλλους.

Στα δύο στρατόπεδα θα τεθούν επικεφαλής ο αντιπρόεδρος της Blizzard, Chris Metzen (Alliance), και ο art director της εταιρείας, Samwise Didier (Horde). Καθήκον των δύο επικεφαλής είναι να αναπτύξουν με τις ομάδες τους τις νέες μοτοσικλέτες, υπό την καθοδήγηση του Paul Teutul. Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάπτυξης, η Blizzard, η εταιρεία που έχει σχεδιάσει το WoW, θα δημοσιεύει μίνι επεισόδια, στα οποία θα φαίνεται η πρόοδος των δύο ομάδων. Τα επεισόδια αυτά θα εξελίσσονται στον κόσμο του Warcraft, παρουσιάζοντας την εταιρεία Azeroth Choppers. Το πρώτο από τα επεισόδια αυτά, μάλιστα, αναμένεται αύριο, στις 17 Απριλίου.

Από εκεί και πέρα, οι fans του παιχνιδιού θα πρέπει να αποφασίσουν ποια από τις δύο μοτοσικλέτες θα εισέλθει στον κόσμο του παιχνιδιού – αυτή της Alliance ή αυτή της Horde; Αναμένεται, λοιπόν, μια αμφίρροπη ψηφοφορία, η οποία θα κρίνει ποιο από τα δύο στρατόπεδα θα εξοπλιστεί με την αντίστοιχη εντυπωσιακή μοτοσικλέτα.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ