net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Απο τις χωμάτινες πίστες στην άσφαλτο

Χωμάτινο Cafe Racer

Μια καθαρόαιμη motocross μοτοσυκλέτα, με τις κατάλληλες επεμβάσεις μετατρέπεται σε ένα café racer δρόμου.

 
Ο καλιφορνέζος ιδιοκτήτης Darrell Schneider είναι γνωστός στο χώρο του αυτοκινήτου για τις κατασκευές του από Fiberglass. Με το δημιουργικό του πνεύμα λοιπόν, θέλησε να παρέμβει και να αλλάξει τελείως τον χαρακτήρα της προσωπικής του μοτοσυκλέτας Honda CRF 250.

Κατά τη γνώμη του, πολλά από τα σύγχρονα café racer έχουν μόνο εμφάνιση και όχι ουσία. Έτσι το GP250R όπως ονόμασε τη μοτοσυκλέτα, δεν θα μπορούσε παρά να έχει αυξημένη απόδοση. Για να το πετύχει αυτό, ο κινητήρας ανακατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας ορισμένα ανταλλακτικά από το νεότερο μοντέλο, τοποθετήθηκε ένας πιο ¨άγριος¨ εκκεντροφόρος από την Crower και ένα μεγαλύτερο καρμπυρατέρ της Tokyo Mods.

Το πιρούνι, όπως και η πίσω ανάρτηση έχουν βελτιωθεί από την Race Tech. Επίσης έχουν αλλαχθεί οι τιμονόπλακες με ενισχυμένες, επιτρέποντας τη χρήση φαρδύτερων τροχών και την αλλαγή της γεωμετρίας σε πιο ¨ασφάλτινη¨. Τα στεφάνια των τροχών είναι της Sun Rims και τα κέντρα της Talon. Τέλος, το φρενάρισμα έχει αναλάβει μια ακτινική δαγκάνα που προέρχεται από μια Honda CBR 600.

Όσον αφορά την εμφάνιση, το πλαίσιο έχει βαφτεί σε κόκκινο χρώμα και η υπόλοιπη κατασκευή έγινε χρησιμοποιώντας fiberglass. Κερασάκι στην τούρτα, η εξάτμιση της Arrow που έχει μεταφερθεί στο κέντρο κάτω από την ουρά και συμβάλει ώστε η μοτοσυκλέτα να μην θυμίζει σε τίποτα το χωμάτινο χαρακτήρα που είχε όταν βγήκε από το εργοστάσιο. Πλέον μπορεί να ονομάζεται πραγματικό café racer.

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ