net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το τμήμα design της Yamaha έχει πάρει φωτιά! Τι να πούμε. Respect!

Φοβερά τα πλαστικά προστατευτικά σε μπράτσα και ζάντες στο f.

Racing γονίδια σε τρίκυκλο; Γιατί όχι, δεδομένων των πλεονεκτημάτων του συστήματος σε στροφές, και σε κακή άσφαλτο.

Πραγματικά ξεχωριστό το x, με δεκάδες λεπτομέρειες να αιχμαλωτίζουν το βλέμμα. Από τα τρακτερωτά εμπρός ελαστικά και τις ακτίνες, στα ψηλά φτερά, κλπ.

Θα θέλαμε πολύ να δούμε το συγκεκριμένο τρίκυκλο στο χώμα. Εγγυημένη διασκέδαση; Έτσι πιστεύουμε.

Yamaha: 2 εντυπωσιακά τρίκυκλα concept

Η Yamaha παρουσίασε δύο εντυπωσιακά τρίκυκλα concept, που πατάνε πάνω στο μοντέλο παραγωγής Tricity, διαθέτουν όμως φοβερή εμφάνιση, σε 2 διακριτά στιλ. Το street 03GEN-f και το off-road 03GEN-x!

 
Μετά από την παρουσίαση του concept 01GEN πέρυσι, η Yamaha συνεχίζει πάνω στο θέμα των τρίκυκλων concept, με τα 03GEN-f και 03GEN-x που παρουσιάζονται επίσημα στο 36ο σαλόνι της Μπανγκόκ, στην Ταϊλάνδη, που άνοιξε τις πόρτες του στις 23 Μαρτίου.
Το 03GEN-f είναι εμφανώς προσανατολισμένο σε street χρήση, με τη Yamaha να αναφέρεται σε αυτό, ως ένα Future Racing όχημα (μελλοντικό αγωνιστικό). Το στιλ είναι επιθετικό, και φουτουριστικό, με το design να τονίζει τον μηχανισμό Leaning Multi Wheel της εταιρείας (προστατευτικά πλαστικά στους τροχούς και τα μπράτσα), αλλά και τα αγωνιστικά γονίδια της Yamaha.

Από την άλλη, το 03GEN-x έχει ως κύριο σχεδιαστικό θέμα τη χρήση εκτός δρόμου (για Cross μιλάει η Yamaha), με off-road στοιχεία παντού, όπως τα τρακτερωτά ελαστικά με τις ακτινωτές ζάντες, στον "Χ" προβολέα, στα ψηλά φτερά και στο γενικότερο σκληροτράχηλο design.  

Αμφότερα τα τρίκυκλα είναι όμορφα και εντυπωσιακά, και δείχνουν ξεκάθαρα την πρόθεση της Yamaha να συνεχίσει να ασχολείται εντατικά με τους τρεις τροχούς, τόσο στα concept, όσο και σε μοντέλα παραγωγής.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ