net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πλέον το MT-09 αποκτάει τη χρηστικότητα που του έλειπε, ακόμα και για μεγάλες εξορμήσεις εκτός αστικού περιβάλλοντος.

Yamaha MT-09 Tracer. Αμερικάνικο βίντεο

Μετά από το στιλάτο, Dark Side of Japan επίσημο βίντεο της Yamaha Europe για το επερχόμενο MT-09 Tracer, σειρά έχει το βίντεο της Yamaha Αμερικής. Διαφορετικού στιλ, πιο χρηστικό, και πιο αποκαλυπτικό.

 
Στις Η.Π.Α. το MT-09 Tracer αποκαλείται απλώς... FJ-09. Ούτε ΜΤ, ούτε Tracer (αντίστοιχα το MT-09 αποκαλείται FZ-09). Και επειδή οι Αμερικάνοι είναι και αρκετά to the point αγορά, στο συγκεκριμένο βίντεο αναλύονται τα δυνατά σημεία της μοτοσικλέτας, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η χαμηλή τιμή στην οποία θα διατίθεται στις Η.Π.Α.
Πρώτα από όλα τα δυνατά σημεία. Τρικύλινδρος κινητήρας με γροθιά 115hp, Ride By Wire, στάνταρ ABS και Traction Control, χάρτες ανάφλεξης, νέα, αναλυτικά, πολυτελή και εργονομικά σχεδιασμένα όργανα (η αρχή είχε γίνει από το MT-125!), και φυσικά προστασία από τα στοιχεία της φύσης με ζελατίνα και χούφτες. Δεύτερο υπέρ-ατού; Η τιμή! Στις Η.Π.Α. θα διατίθεται στα 10.490 αμερικάνικα δολάρια, δηλαδή μόλις στα... 8.405 ευρώ!

Σε μια κατηγορία (μεγάλα Adventure) όπου οι τιμές συνήθως ξεπερνούν τα 10.000 ευρώ, αν η τιμή του MT-09 Tracer καταφέρει να σπάσει το φράγμα προς τα κάτω και στη χώρα μας, αναμένεται να αποκτήσει άμεσα αύρα υπέρ-προσφοράς, αντίστοιχης με εκείνης του MT-07. Φυσικά η ελληνική πραγματικότητα είναι αρκετά πολύπλοκη, και ιδιαιτέρως φορτωμένη με φόρους. Ίδωμεν.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ