net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα Yamaha SR400 2017

Yamaha SR400 2017

H νέα Yamaha SR400 θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η σύγχρονη εκδοχή του RX135, η οποία έχει, ήδη, διακοπεί από την Ινδία.  Στο Bangkok Motor Show 2017 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το μοντέλο και ενθουσίασε το κοινό. 

 

Το νέο Yamaha SR400 τροφοδοτείται από έναν αερόψυκτο, τετράχρονο, μονοκύλινδρο, διβάλβιδο, SOHC, κινητήρα  399 κ.εκ., που συμβαδίζει με ένα κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Ζυγίζει 174 κιλά και έχει ένα λεπτό πλαίσιο, μια χαμηλή θέση οδήγησης και το ύψος  του καθίσματος του είναι 785 χλστ.

Κοστολογείται περίπου 5.600 ευρώ στην Ινδία, αυτή η μοτοσυκλέτα δρόμου παίρνει μια σειρά από χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας, που το καθιστά ιδανικό για έναν αρχάριο ή έμπειρο αναβάτη. Το μοντέλο SR400 έχει, επίσης, μίζα. Το πλαίσιό του είναι λεπτό και στενό, φτιαγμένο από χάλυβα, και το βάρος του είναι χαμηλό, δίνοντας  στον αναβάτη μια καλύτερη ικανότητα ελιγμών.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας είναι το μεταξόνιο 1.410 χλστ, που εξασφαλίζει γρήγορη ανταπόκριση, το ελαφρύ τιμόνι, και το άνετο κάθισμα για αναβάτη και συνεπιβάτη. Όσον αφορά το σύστημα πέδησης του Yamaha SR400 2017, θα εξοπλιστεί με μπροστινά δισκόφρενα, ενώ θα έχει πίσω ταμπούρο.

Η αγορά για μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες στην Ινδία διευρύνεται και το μοντέλο SR400 θα μπορούσε να  δημιουργήσει τη δική της κατηγορία, κάτι ανάμεσα σε Royal Enfield και Triumph Bonneville.

Αραγε, θα το δούμε στην Ευρώπη;

 
  • Χρήστος Ζιώγος

    Γιατί το "μεταξόνιο 55,5 εκ" πάλι; Παιδιά να σκεφτόμαστε λίγο όταν διαβάζουμε νούμερα. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν και οι ίντσες...

      1
    • Mototriti

      Απάντηση: Οι μετρήσεις γίνονται σε χιλιοστά. Έγινε λάθος κατά τη μετατροπή των μονάδων μέτρησης. Ευχαριστούμε για την παρατήρηση.

       
  • Πανούσος Γεώργιος

    Το ύψος της σέλας από το έδαφος είναι 30,9 ίντσες (78,486 εκ) και όχι εκατοστά, όπως λανθασμένα αναγράφεται.

      2
    • Mototriti

      Απάντηση: Έγινε λάθος εκ παραδρομής και έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις. Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο.

       

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ