net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα Yamaha Star Venture

Yamaha Star Venture

Η Yamaha αποκαλύπτει τη νέα δικύλινδρη πολυτελή cruiser μοτοσυκλέτα, Star Venture, με αερόψυκτο κινητήρα και πληθώρα ανέσεων.

 
Το νέο μοντέλο έχει ένα δικύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα, χωρητικότητας 1854 κ.εκ. Διαθέτει πολλές σύγχρονες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των διαφορετικών τρόπων οδήγησης και το «Sure Park», το οποίο βοηθά στην μετακίνηση της μοτοσυκλέτας εμπρός και πίσω. Η Star Venture είναι εξοπλισμένη, επίσης, με ABS και Τraction control.
 
Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών για να ελέγχει στοιχεία, όπως η Bluetooth επικοινωνία. Το σύστημα της λειτουργεί, επίσης, με φωνητικές εντολές. Όπως γίνεται πιο σύνηθες, η Venture έχει τη δυνατότητα εκκίνησης χωρίς κλειδί. Η σέλα τόσο του αναβάτη όσο και του συνεπιβάτη είναι θερμαινόμενη, το ίδιο και οι χειρολαβές της μοτοσυκλέτας. Το μοντέλο διαθέτει αεραγωγούς κι εκτροπείς χαμηλά στο φέρινγκ για να κατευθύνουν περισσότερο δροσερό αέρα στον αναβάτη.
 
Η standard έκδοση της μοτοσυκλέτας θα κοστίσει στην Αγγλία περίπου 22.170 ευρώ και η Yamaha θα προσφέρει, επίσης, ένα TransContinental πακέτο, που θα περιλαμβάνει: GPS, CB, Sirius XM και XM Travel Link, ένα επιπλέον ζευγάρι ηχείων και ηχητικά χειριστήρια "Dual Zone", που θα επιτρέπουν στον αναβάτη και τον συνεπιβάτη να ακούν διαφορετική μουσική και να δέχονται ξεχωριστά τις εισερχόμενες κλήσεις. Τέλος, η Star Venture θα διαθέτει συναγερμό και φώτα ομίχλης LED. Η έκδοση του μοντέλο με το πακέτο TransContinental θα κοστίζει περίπου 23.950 ευρώ.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ