net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

TW200 της Lanesplitter Garage

Χειροποίητη ποδιά κινητήρα

Ενσωματωμένο στο υπολπαίσιο το φωτιστικό σώμα

Κοντό τελικό για απολαυστικό ήχο

Yamaha TW200: Ριζική αλλαγή!

Οι Αυστραλοί customizers του Lanesplitter Garage εξάντλησαν, πραγματικά, όλη τους τη δημιουργικότητα, μεταμορφώνοντας ένα συνηθισμένο Yamaha TW200 σε κάτι μοναδικό για κάποιον τυχερό πελάτη.

 
Η δυσκολία του εγχειρήματος φάνηκε από την αρχή καθώς η απόσταση του χώριζε το Lanesplitter από τον πελάτη ήταν μεγάλη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η επικοινωνία να γίνεται να γίνεται με e-mail και φωτογραφίες από photoshop. Κάποιες από τις ιδέες των customizers έπρεπε να θυσιαστούν για τις επιθυμίες του πελάτη.

Το ρεζερβουάρ προέρχεται, χωρίς αλλαγές, από Yamaha XS400 και ταιριάζει πολύ όμορφα με τη χειροποίητη δερμάτινη σέλα, που έχει επιρροές από χωμάτινες μοτοσυκλέτες.

Το υποπλαίσιο του TW200 έχει τροποποιηθεί και είναι πιο κοντό από το αρχικό. Έχει κλασική café racer εμφάνιση και φιλοξενεί το ενσωματωμένο πίσω φωτιστικό σώμα. Η αρχική σκέψη ήταν να μακρύνουν το ψαλίδι, αλλά λόγω κόστους αποφάσισαν να μικρύνουν το πίσω μέρος της μοτοσuκλέτας, ώστε να πετύχουν το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά αυτού του Yamaha TW200, είναι οι αυθεντικοί ακτινωτοί τροχοί των 18 και 14 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, οι οποίοι τρίφτηκαν και βάφτηκαν από την αρχή. Νέο είναι το εμπρός φτερό αλλά και η ποδιά κάτω από τον κινητήρα. Το κοντό τελικό της εξάτμισης, σε συνδυασμό με τον χειροποίητο λαιμό, χαρίζει έναν απολαυστικό ήχο στο TW200.

Το συνολικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα το συγκεκριμένο Yamaha TW200 δεν θα περνάει απαρατήρητο από τους δρόμους του Sydney.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ