net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Yamaha XMAX 300

Το νέο Yamaha XMAX 300

Το νέο Yamaha XMAX 300

Το νέο Yamaha XMAX 300

Το νέο Yamaha XMAX 300

Το νέο Yamaha XMAX 300

Yamaha X-MAX 300: υποψήφιο για το καλύτερο scooter της χρονιάς

Το νέο X-MAX 300 έρχεται με κινητήρα 300 κυβικών νέας τεχνολογίας, που προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου ενώ οι μεγάλοι τροχοί αυξάνουν την ευελιξία και την άνεση, ενώ ταυτόχρονα δεν αλλοιώνουν το σπορ χαρακτήρα του νέου μοντέλου.

 
Η γκάμα της Yamaha του MAX σκούτερ, από 125 έως 530 κυβικά, αντιπροσωπεύει πάνω από το ήμισυ των πωλήσεων scooter της εταιρίας στην Ευρώπη. Αυτή η τάση καθορισμού των best sellers, είχε σημαντική επίδραση στο σχεδιασμό και την τεχνολογία σκούτερ για πάνω από 15 χρόνια.

Το X-MAX 300 παίρνει τη σκυτάλη από το μακροχρόνιο Yamaha X-MAX 250, το οποίο έχει καταφέρει το εντυπωσιακό νούμερο των 130.000 πωλήσεων στα 11 χρόνια της ιστορίας του. Διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο μονοκύλινδρο Euro 4 κινητήρα, που φέρεται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρίας, να προσφέρει μεγαλύτερη τελική ταχύτητα και επιτάχυνση από το παλιό 250άρι, παρέχοντας παράλληλα βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και περισσότερη φινέτσα.

Το Yamaha XMAX 300 είναι υποψήφιο για το καλύτερο scooter της χρονιάς

Η επίθεση της Yamaha στην ευρωπαϊκή αγορά σκούτερ φαίνεται ότι θα συνεχιστεί με την εισαγωγή του νέου X-MAX 300 για το 2017. Το X-MAX 300 μετακινεί την παράδοση προς τα εμπρός, με μια πιο σπορ σχεδίαση.

Το X-MAX 300 μπορεί να κάνει κάθε μέρα πιο εύκολη, πιο απλή και πιο απολαυστική. Καθώς είναι εξοπλισμένο με τροχούς μεγάλης διαμέτρου και πιρούνι σε στυλ μοτοσυκλέτας, το compact πλαίσιο προσφέρει ευέλικτη σπορ οδήγηση με άνεση επαγγελματικής κατηγορίας, ενώ ο ισχυρός και αποδοτικός νέος κινητήρας Blue Core προσφέρει τις επιδόσεις που χρειάζεστε για γρήγορες καθημερινές μετακινήσεις ή εξορμήσεις τα σαββατοκύριακα.

Η σπορ σχεδίασή του έχει ως βάση το πραγματικό DNA των MAX για δυναμική εμφάνιση. Επίσης, χάρη στο μεγάλο χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα, όπου χωρούν 2 κράνη full-face και ακόμα περισσότερα αντικείμενα, το ABS και το Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό, το X-MAX 300 έχει κατασκευαστεί για να σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε: μέγιστη απόλαυση με μέγιστη πρακτικότητα.

 
  • Pier

    Τιμή 6200 ενώ στην Ιταλία πωλείται 5690 η οποία και πάλι αρκετά υψηλή είναι. Μάλλον θα πρέπει να βάλει αρκετό νερό στο κρασί της η Yamaha.

      1
  • Np21

    Πολυ ομορφο και ποιοτικο αλλα 6200 ευρω; ειμαστε σοβαροι; επειδη η yamaha εχει ενα ονομα δηλαδη πρεπει να τα κοστολογει ολα κατα το δοκουν; τι καλυτερο εχει απο ενα sym η ενα kymco 300αρι δηλαδη αντιστοιχο που θα εχει 2000 κατω; και μην ακουσω για αξιοπιστια παλι γιατι μια χαρα αξιοπιστα ειναι τα ταιβανεζικα και στην τελικη και μια βλαβη να βγαλουν, 2000 ευρω που κοστιζει παραπανω δε θα παει. Τουλαχιστον ειναι πολυ ομορφο. Υπαρχουν ομως κι αλλα ομορφα. Θα το οδηγουσα ευχαριστως αλλα δε θα το αγοραζα με τιποτα. Κανεις δεν αγοραζει σκουτερ για μια ζωη. Αν κανει αποσβεση με την “ποιοτητα“ του στα 12 χρονια χρησης, με συγχωρειτε πολυ, αλλα προτιμω να αλλαζω λιγο πιο γρηγορα τα μοντελα και να εχω και τα ωφελη της νεοτερης τεχνολογιας

      10

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ