net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο χωμάτινο μοντέλο της Yamaha, YZ450FM

Yamaha YZ450FM

Οι motocross αγώνες «All-Japan Nationals» φαίνεται να μας δίνουν μια γεύση για το τι να περιμένουμε από τους Ιάπωνες κατασκευαστές χωμάτινων μοτοσυκλετών, σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει γίνει νούμερο 1 θέμα στους κύκλους των moto-περιοδικών.

 
Φέτος, η Yamaha αποφάσισε να ρίξει τα προσχήματα και να βοηθήσει τους δημοσιογράφους, αποστέλλοντας ακόμα και μερικές φωτογραφίες και δελτία τύπου για τα επερχόμενα motocross μοντέλα της.

Ως εκ τούτου, η μοτοσυκλέτα της φωτογραφίας είναι η Yamaha YZ450FM 2018, μια αναθεωρημένη έκδοση με κινητήρα 450 κκ. Παρατηρούμε ότι υπάρχουν μερικές αλλαγές στις λεπτομέρειες του μοντέλου. Το πλαίσιο και το ψαλίδι της YZ450FM έχουν αλλάξει για το μοντέλο  του 2018. Ωστόσο, ο κινητήρας φαίνεται να κάνει τον ίδιο ήχο (τα ίδια τα προϊόντα χύτευσης, τουλάχιστον), κοιτώντας την εμφάνιση του στο πίσω μέρος.

Χωρίς εμφανή kickstarter, η Yamaha θέλησε να προσθέσει μίζα εκκίνησης για το νέο μοντέλο 450 κκ., αν και θα μπορούσε να είναι προαιρετική επιλογή, όπως έχουμε δει σε άλλες εταιρείες.

Οι τελευταίες πινελιές αφορούν το ρεζερβουάρ καυσίμου, το πλαίσιο και τα πλαστικά του φέρινγκ, που έχουν αλλάξει για τον επόμενο χρόνο, με σκοπό μια νέα εμφάνιση με βελτιωμένη απόδοση. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς η YZ450F θα ανταγωνιστεί τις άλλες motocross μοτοσυκλέτες στους αγώνες. Μείνετε συντονισμένοι!

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ