net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Jonathan Rea με τον γιατρό Jordi Font.

Υποβλήθηκε σε εγχείριση

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση του πρωταθλητή των World Superbikes, Jonathan Rea, για την θεραπεία του συνδρόμου «arm pump» που τον ταλαιπωρούσε.

 
Ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής των World Superbikes, Jonathan Rea, υποβλήθηκε σε εγχείριση στο δεξί του χέρι, προκειμένου να ανακουφίσει το σύνδρομο «arm-pump» που τον ταλαιπωρούσε στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του.
 
Για όσους δεν το γνωρίζουν, το «arm-pump» είναι μια κατάσταση κατά την οποία υψηλή πίεση σε κάποιο από τα άκρα του ασθενή οδηγεί σε μειωμένη παροχή αίματος στο άκρο αυτό, με αποτέλεσμα έντονο πόνο και πιθανή ζημιά στους ιστούς. Από το σύνδρομο έχει ταλαιπωρηθεί επίσης και ο Andrea Iannone των Moto GP.

Ο Jonathan Rea εγχειρήθηκε από τον ιατρό Jordi Font στο νοσοκομείο Mi Tres Torres της Βαρκελώνης, στην Ισπανία. Τώρα, ο Βρετανός θα επιστέψει στο Isle of Man για να αναρρώσει και να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην προπόνησή του για το πρωτάθλημα του 2017.

Ο Jonathan Rea δήλωσε μετά την επέμβαση: «Είμαι πολύ χαρούμενος διότι υπέφερα με αυτή την κατάσταση για πολύ καιρό. Υπέφερα όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά, καθώς έχανα μεγάλο μέρος της συγκέντρωσής μου όταν αγωνιζόμουν. Τώρα έχω ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να κυνηγήσω ακόμη και τον τρίτο μου τίτλο στα WSBK καθώς μπορώ να βελτιωθώ»

Ο γιατρός του Rea, Jordi Font, είπε: «Εγχειρήσαμε επιτυχώς τον κ. Rea και βρήκαμε υψηλή πίεση στο δεξί του χέρι. Σίγουρα η κατάσταση αυτή του δημιουργούσε προβλήματα στην οδήγηση και έριχνε την απόδοσή του. Η επέμβαση είχε 100% επιτυχία και την επόμενη βδομάδα, ο Jonathan θα ξεκινήσει πρόγραμμα ανάρρωσης για να είναι 100% έτοιμος για την σεζόν»   
 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ