net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια ευχάριστη εξέλιξη στην πολυτάραχη οικονομική ιστορία της MV Agusta.

Με νέους επενδυτές

Σε συμφωνία με μια επενδυτική εταιρεία-κολοσσό φαίνεται να έχει έρθει η MV Agusta, για να εξασφαλίσει τα απαραίτητα κεφάλαια για την επιβίωσή της.

 
Η πολυτάραχη οικονομική ιστορία της MV Agusta συνεχίζεται, αλλά ευτυχώς αυτή την φορά υπάρχει και ένα καλό νέο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ιστορικής ιταλικής εταιρείας, υπογράφηκε συμβόλαιο ανακεφαλαίωσης της, με την εταιρεία επενδύσεων Black Ocean. 
 
Δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την νέα αυτή συνεργασία, ωστόσο αναμένεται ότι μέσα από την Black Ocean, η MV Agusta θα διαθέτει το κατάλληλο κεφάλαιο προκειμένου να συνεχίσει να αναπτύσσει νέα μοντέλα και να μην αναγκαστεί να προβεί σε περικοπές προσωπικού. 

Ποια είναι όμως η Black Ocean; Πρόκειται για το επενδυτικό τμήμα ενός διεθνούς κολοσσού Ocean Group, μέρος του οποίου είναι επίσης η εταιρεία εκμίσθωσης ιδιωτικών jet, Ocean Sky. Επικεφαλής της Black Ocean είναι οι Oliver Ripley και Timur Saradov, οι οποίοι ασχολούνται επιχειρηματικά στην Ευρώπη, στις Ηνωμένες πολιτείες αλλά κυρίως στην Ρωσία. 

Αυτό που ωστόσο δεν ξεκαθαρίζεται επίσημα, είναι αν συνεχίζεται η συνεργασία της MV Agusta με την AMG…


 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ