net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην σημερινή προσφορά θα βρείτε ζελατίνα της GIVI από το κατάστημα Bikerspoint!

Ζελατίνα GIVI με έκπτωση 20%

Κάνετε πολλά ταξίδια με την μοτοσυκλέτα σας αλλά θέλετε ψηλότερη ζελατίνα γιατί σας ενοχλεί ο αέρας; Εάν η μοτοσυκλέτα σας είναι το Ducati Multisrada 1200, το κατάστημα Bikerspoint δίνει την λύση στο πρόβλημα σας με την ζελατίνα της GIVI.

 
H εταιρία GIVI ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με τα προϊόντα γύρω από την μοτοσυκλέτα και οι ζελατίνες της είναι μελετημένες με βάση τις αρχές της αεροδυναμικής.

Για την κατασκευή τους η εταιρία χρησιμοποιεί τελευταίας γενιάς σχεδιαστικά προγράμματα αλλά και υλικό PLEXIGLASS υψηλής αντοχής με αντιχαρακτική επίστρωση. Το αποτέλεσμα αυτής της κατασκευής είναι η καλύτερη προστασία του αναβάτη από τον αέρα.

Οι διαστάσεις της ζελατίνας είναι 60 cm στο ύψος και 47 στο πλάτος. Η ζελατίνα της GIVI είναι κατά 9 cm υψηλότερη από την εργοστασιακή.

Επωφεληθείτε από την προσφορά του καταστήματος Bikerspoint και αποκτήστε την ζελατίνα της GIVI στην τιμή των 72,56 ευρώ, έναντι των 90,70 ευρώ που ήταν η αρχική.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα Bikerspoint στο τηλ.: 215 5005001 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ.
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ