net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Husqvarna 701 Supermoto

Μοναδική σχεδίαση, κορυφαίες μονοκύλινδρες επιδόσεις και συμπεριφορά που σε απελευθερώνει. Αυτά είναι τα τρία στοιχεία του Husqvarna 701 Supermoto, που σε κάνουν να το θέλεις από την πρώτη στιγμή, κάθε στιγμή.

 
Τιμή: 9.980 ευρώ  
 
+:Σχεδίαση, απόδοση κινητήρα, στήσιμο
 
-:Εργονομικές ατέλειες, ποιοτικές λεπτομέρειες
 
Χρώματα: Λευκό-μπλε-κίτρινο (συνδυασμός)
 
Το 701 Supermoto είναι το πρώτο… supermoto της αναγεννημένης Husqvarna που μπορεί να κυκλοφορήσει νόμιμα στο δρόμο. Με ολόφρεσκο design, κορυφαία περιφερειακά και δοκιμασμένη “βάση” η νέα μοτοσικλέτα έρχεται να προστεθεί στην γκάμα της εταιρίας που ως όνομα έχει μακρά παράδοση στη συγκεκριμένη κατηγορία και μας έχει χαρίσει μερικές αξέχαστες μοτοσικλέτες. Το 701 Supermoto έρχεται να συνεχίσει αυτή την παράδοση δίνοντας την ευκαιρία στον φίλο των δύο τροχών να βρεθεί στη σέλα μιας πραγματικά μοναδικής μοτοσικλέτας. 
Προσέξτε, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια μοτοσικλέτα που κρίνεται με κύριο γνώμονα την χρηστικότητα της. Μπροστά μας έχουμε ένα δίτροχο που έχει δημιουργηθεί με στόχο να εξιτάρει τον αναβάτη του σε κάθε βόλτα, όσο μικρή και αν είναι αυτή, να του φτιάχνει τη διάθεση και να του δείχνει με κάθε ευκαιρία ότι οι δύο τροχοί είναι μεν πρακτικοί αλλά πάνω από όλα μπορεί να είναι και διασκέδαση. 
Το 701 μας δείχνει επίσης πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν τέτοια μοντέλα διαθέσιμα στο κοινό αλλά και ότι καλό θα ήταν να μπούνε και άλλοι κατασκευαστές στο παιχνίδι.
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ