Mοτο-αφοσίωση

Διαβάστηκε από 5644 αναγνώστες

Στην επιχείρηση ssmoto, θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις/προτάσεις για την πιο ασφαλή και απολαυστική οδήγηση της μοτοσικλέτας ή του scooter σας.

Η φιλοσοφία  του Σπύρου και του Σωτήρη, στην επιχείρηση http://ssmoto.gr/, όπως αναφέρει και ο  τίτλος είναι η καθημερινή βελτίωση και η εξέλιξη των γνώσεων και της δουλειάς τους.

Όπως λένε: «Γινόμαστε καθημερινά μαθητές των μεγαλύτερων εταιρειών  με προϊόντα για τον αναβάτη και την moto». Moto-αγάπη, Moto-αφοσίωση, Μoto-γνώση, Μoto-επαγγελματισμός, συνθέτουν σε μια πρόταση τις προσωπικότητες και τις γνώσεις των ιδιοκτητών της SS MOTO!

H καθημερινότητα και οι απαιτήσεις της ¨δουλειάς¨ είναι οι συνισταμένες που τους προσθέτουν χαμόγελο και πλήρη κατανόηση στις ανάγκες του πελάτη. Ο μοτοσικλετιστής μπορεί να καταλάβει στα πρώτα λεπτά επικοινωνίας, ότι συζητά με τον κολλητό του , αλλά και τον απόλυτο γνώστη, τον επαγγελματία.

Εξειδικεύονται, στην πώληση ανταλλακτικών γνήσιων και after market. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, όλων των μοντέλων (ακόμα και παλαιότερων). Μπορούν να δώσουν συμβουλές/ προτάσεις/ λύσεις , κυριολεκτικά από χιλιόμετρα! Ο,τι και αν παραγγείλετε, μπορεί να αποσταλεί σε όλη την Ελλάδα.

Στο τηλ. 210-5789975, και στο site http://ssmoto.gr/ θα ενημερωθείτε για ότι ανταλλακτικά, αξεσουάρ αναβάτη/μοτοσικλέτας  χρειάζεστε καθώς και τις εξειδικευμένες customized  υπηρεσίες που παρέχονται στο SS MOTO. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός