net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Red Bull (χορηγία), WP (αναρτήσεις), Akrapovic (εξατμίσεις) και Pankl (εξαρτήματα κινητήρα) συνεργάζονται στη μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ.

Εμφανισιακά το V4 της ΚΤΜ μοιάζει να έχει δανειστεί αεροδυναμικά στοιχεία από τα RCV.

Ο Alex Hoffman έχει άφθονη δουλειά μπροστά του και θα αποκτήσει άλλα δύο χέρια βοήθειας από τον Mika Kallio.

O V4 κινητήρας της ΚΤΜ σχεδιάστηκε εξ αρχής για να παίξει ανταγωνιστικά στο Παγκόσμιο MotoGP.

KTM MotoGP σε δοκιμές με τον Alex Hoffman

Δεν είναι μυστικό πως η ΚΤΜ ετοιμάζει την επιστροφή της στα MotoGP με έναν νέο V4 κινητήρα. Η μοτοσυκλέτα των Αυστριακών είναι σε διαδικασία εξέλιξης όπου και συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό.

 
Ταξιδεύουμε για λίγες στιγμές στην πίστα Red Bull Ring στην Αυστρία, όπου ο Γερμανός πρώην αναβάτης των MotoGP, Alex Hoffman, εργάζεται εξελίσσοντας την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ.
Κινούμενη από έναν V4 κινητήρα κατασκευής ΚΤΜ, η αγωνιστική φαίνεται πως δε ντρέπεται καθόλου να μας δείξει το πορτοκαλί της ατσάλινο χωροδικτύωμα, καθώς και ένα αεροδυναμικό πακέτο που θυμίζει αρκετά Honda RCV.

Τώρα βλέπουμε πως η Red Bull έχει πρακτικά αναλάβει ήδη τον ρόλο του κεντρικού χορηγού της ΚΤΜ - γεγονός καθόλου παράξενο αν σκεφτούμε πως ο ιδιοκτήτης της Red Βull είναι επίσης Αυστριακός.

Το πλάνο των Αυστριακών είναι γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς ο πρόεδρος της εταιρείας, Stefan Pierer, έχει αποκαλύψει τις πρώτες πληροφορίες για την ύπαρξη του V4, καθώς και το χρονικό πλάνο που προβλέπει είσοδο στα MotoGP από το μεθεπόμενη σεζόν του 2017.

Ως τότε η διαδικασία εξέλιξης θα συνεχιστεί απρόσκοπτη, με τον εικονιζόμενο Alex Hoffman, αλλά και τον Mika Kallio να βάζουν την αγωνιστική τους εμπειρία στη διάθεση της ΚΤΜ.

Πηγή: Motosprint.it

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ