net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Θα καταφέρει η KTM να "κλέψει" και τον δεύτερο αναβάτη της Monster Yamaha Tech 3;

Ο Pol Espargaro στην KTM;

Φήμες σχετικά με την μεταγραφή του Pol Espargaro στην KTM, η οποία θα μπει στα Moto GP του χρόνου, είδαν το φως της δημοσιότητας.

 
Τώρα που ο θόρυβος σχετικά με τα περισσότερα «μεγαθήρια» και τις μεταγραφές τους καταλάγιασε, νέες φήμες είδαν το φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά αφορούν τον αναβάτη της Monster Yamaha Tech 3, Pol Espargaro. 

Τα σενάρια θέλουν τον Ισπανό αναβάτη να αποχωρεί από την Tech 3 στο τέλος της σεζόν και να συνεχίζει την καριέρα του στην σέλα του KTM RC16, της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας της KTM για το Moto GP. 

Ο Ισπανός αναβάτης έχει κάνει ξεκάθαρη, στο παρελθόν, την επιθυμία του να οδηγήσει σε εργοστασιακή ομάδα. Εάν τα σενάρια επαληθευτούν, τότε η Tech 3 Yamaha θα μείνει… χωρίς αναβάτες -μέχρι προφανώς να ανακοιώσει κάτι-, αφού ο Bradley Smith έχει ήδη υπογράψει με την Αυστριακή εταιρεία! 

Ο Lin Jarvis, το «αφεντικό» της Yamaha, δηλώνει ότι πιθανόν ο Pol Espargaro να τα πάει καλά σε εργοστασιακή ομάδα, αλλά εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους δεν είναι απόλυτα σίγουρος για αυτό: «Αν θα τα πάει καλά σε εργοστασιακή ομάδα; Πιθανόν, ναι. Πιθανόν… ελαφρώς ναι! Ωστόσο νομίζω ότι ο Pol ακόμα χρειάζεται να βελτιωθεί. Θεωρώ ότι η απόδοσή του δεν είναι ακόμα αρκετά σταθερή, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μιας εργοστασιακής ομάδας» 

Οι διαπραγματεύσεις της ομάδας με τον Pol δεν έχουν λήξει οριστικά, και ο Jarvis αποκαλύπτει ότι η θέση του στην ομάδα είναι ακόμα ανοιχτή για αυτόν: «Η θέση του Pol στην ομάδα θα είναι εκεί για αυτόν. Το μόνο που μένει, είναι να το αποφασίσει ο ίδιος» 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ