net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Απόλυτη επιτυχία για τους V-Strom Greek Riders και το ταξίδι τους στην Τουρκία, στο πλαίσιο παγκόσμιας συνάντησης.

OI V-Strom Greek Riders στην παγκόσμια συνάντηση στην Τουρκία

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδρομή της ελληνικής αποστολής στην 1η Παγκόσμια Συνάντηση V-strom που πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως και τις 22 Μαΐου στα Δίδυμα της Τουρκίας.

 
Υπήρχαν συμμετοχές από Τσεχία και Βουλγαρία, όμως η ελληνική συμμετοχή είχε τον περισσότερο κόσμο. Την Ελληνική συμμετοχή, ακολούθησε και από την ομάδα Vstromμάνια της Πάτρας ο Δημήτρης Στάμος. Έτσι, η ομάδα των V-strom Greek Riders είχε 18 μηχανές με 25 φίλους/μέλη που επισκέφθηκαν το Κουσάντασι, την 'Εφεσο, το Πουμάκαλε, τη Σμύρνη και τα Δίδυμα (που πραγματοποιήθηκε η συνάντηση). Συνολικά η οδήγηση, ήταν περίπου 1.500 χιλιόμετρα. Η διαδρομή ήταν Πειραιάς, Χίο, Τσεσμέ (Τουρκίας). 

Κατά την συνάντηση, απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στην ομάδα καθώς επίσης διάφορα μέλη βραβεύθηκαν με μετάλλια π.χ "βραβείο γυναίκας οδηγού", "βραβείο πιο μακρινού επισκέπτη" κλπ. Η ομάδα είχε εξοπλισθεί από την Ελλάδα με ενδο-επικοινωνία και όλες οι εκδρομές πραγματοποιήθηκαν βάσει προγράμματος, που σχεδιαζόταν επί 2 μήνες, χωρίς να υπάρχει κανένα απρόοπτο. 'Ολες οι εκδρομές είχαν Τούρκο αρχηγό, αμέσως μετά 'Ελληνα αρχηγό και στο τέλος υπήρχε έλληνας "σκούπα" και μετά ένας ή δυο τούρκοι "σκούπες". Γενικά σε όλες τις δραστηριότητες, υπήρχαν πάντα μέλη της ομάδας Vstrom Turkiye που βοηθούσαν παντού. Η φιλοξενία τους ήταν πραγματικά άψογη. 

Η εκδήλωση της συνάντησης πραγματοποιήθηκε με επίσημο χορηγό την Suzuki Τουρκίας. 'Οταν δε, κάποια "δική" μας μηχανή, απέκτησε βλάβη στα καρβουνάκια της μίζας, η τούρκικη Suzuki ανέβαλε την επισκευή εντελώς δωρεάν. Το φωτογραφικό υλικό που τραβήχτηκε αυτές τις 6 μέρες της εκδρομής, αγγίζει τις 11.000 φωτογραφίες και πάρα πολλές ώρες υλικού βίντεο. Προς στιγμήν, τα βίντεο είναι σε επεξεργασία μοντάζ, ενώ οι φωτογραφίες έχουν ήδη ανέβει στο facebook της ομάδας.

 Αποχωρώντας από το λιμάνι του Τσεσμέ προς Χίο, οι Vstrom Greek Riders, συμφώνησαν να φιλοξενήσουν αυτοί τους Τούρκους φίλους, μέσα στο καλοκαίρι. Τέλος, κατά την επιστροφή, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους V-strom Greek Riders, στο λιμάνι της Χίου. Υπήρχε μια θερμή υποδοχή (από άλλες μηχανές και από τον σύλλογο Α.Σ.Μ.Η.Χ) Είχε οργανωθεί καφές... και 35 μηχανές, έκανα την βόλτα τους στο λιμάνι, παρκάροντας τελικά στην Δασκαλόπετρα.

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ