net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Eκτός του αγώνα της Καταλονίας ο Loris Baz, θα προσπαθήσει να αποκατασταθεί μέχρι το Assen.

Χάνει το GP Καταλονίας ο Loris Baz

Ο αναβάτης της Avintia Ducati χάνει τον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος Moto GP που θα γίνει στην Καταλονία της Ισπανίας, μετά τον τραυματισμό του στο Mugello, που απαίτησε χειρουργική επέμβαση.

 
Ο Loris Baz, ο αναβάτης της Avintia Ducati, θα μείνει εκτός αγώνα στον επόμενο γύρο των Moto GP, που θα γίνει στην Καταλονία της Ισπανίας. Ο αναβάτης υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο δεξί πόδι του, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση για την αποκατάστασή τους. 

Ο Baz, ο οποίος είχε γλιτώσει από… του Χάρου τα δόντια στο τρομακτικό 
ατύχημά του Sepang, στο οποίο είχε πτώση με 290 χμ/ώρα και σηκώθηκε χωρίς γρατσουνιά, χρειάστηκε τρεις λάμες τιτανίου και 15 βίδες για την αποκατάσταση της ζημιάς! 

Ο αναβάτης θα χρειαστεί 4 με 6 εβδομάδες για την αποκατάσταση της ζημιάς του, το οποίο σημαίνει ότι θα χάσει τον αγώνα της Καταλονίας και τις δοκιμές που θα ακολουθήσουν κατόπιν, αλλά κατά πάσα πιθανότητα προλαβαίνει το GP του Assen. 

Ο ίδιος ο Baz δήλωσε για τον τραυματισμό του: «Είναι κρίmα, γιατί ο τραυματισμός μου είναι σοβαρός-όχι από άποψης υγείας, αλλά από άποψης χρόνου αποθεραπείας. Τώρα πρέπει να ξεκουραστώ για λίγο καιρό, γιατί δεν μπορώ να κάνω και καμία άσκηση για μια εβδομάδα. Μετά θα ξεκινήσω φυσικοθεραπείες για να αποκατασταθεί η κατάστασή μου. Θέλω να τρέξω στο Assen και πρέπει να προσπαθήσουμε για να γίνει αυτό»

Στην θέση του Loris Baz θα αγωνιστεί ο Michele Pirro, στον αγώνα της Καταλονίας στην Ισπανία. 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ