net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Για άλλη μια φορά ο Casey Stoner εκφράζει την άποψή του για τον χώρο των Moto GP.

Casey Stoner: Κακή χρονιά για Rossi

O Αυστραλός δοκιμαστής δηλώνει ότι θεωρεί πως ο «Γιατρός» δεν είναι τόσο δυνατός όσο ήταν πέρσι, ενώ μιλάει και για τον Jorge Lorenzo, τον οποίο θεωρεί κορυφαίο αναβάτη και πιστεύει ότι θα τα πάει πολύ καλά στην Ducati.

 
Ο Casey Stoner έχει αποδείξει ότι, όταν μιλάει, πάντα θα συγκεντρώσει την προσοχή επάνω του. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και νυν δοκιμαστής της Ducati μίλησε για τον Valentino Rossi και την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για το πώς πιστεύει ότι θα τα πάει ο Jorge Lorenzo, με την έλευση του στην Ducati.

Σχετικά με το «Γιατρό», ο Stoner δηλώνει ότι, παρά το τι πιστεύουν ορισμένοι, ο Valentino Rossi δεν έχει κάνει καλή αρχή στο πρωτάθλημα: «Πέρσι ο Valentino είχε ξεκινήσει καλύτερα. Στην αντίστοιχη χρονική περίοδο, είχε ήδη κερδίσει δύο αγώνες και βρισκόταν πάντα στο podium, οπότε πέρσι ήταν σαφώς καλύτερα. Πολλοί πιστεύετε ότι φέτος ο Valentino είναι γρηγορότερος, αλλά εγώ διαφωνώ»

Ο Stoner μίλησε και για τον Jorge Lorenzo, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την έλευση του Ισπανού άσου στην ομάδα. Ο Αυστραλός θεωρεί τον Lorenzo «κορυφαίο αναβάτη» και συγκεκριμένα είπε: «Σε όλη την διάρκεια της καριέρας μου, ο Jorge μου έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή μέσα στην πίστα, ως αντίπαλος. Τον σέβομαι απεριόριστα. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τα πράγματα και από την δική του πλευρά, να καταλάβουμε πως λειτουργεί και να δούμε τι θέλει ο ίδιος από την μοτοσυκλέτα του. Θα είναι συναρπαστικό να δουλέψω μαζί του.» 

Τέλος, μια σύντομη αναφορά στον Maverick Vinales έκανε ο Stoner, λέγοντας την άποψή του:  «Μέχρι τώρα τα πάει καλά και υπάρχει ενδιαφέρον γύρω του, ωστόσο ο Aleix Espargaro πολλές φορές είναι καλύτερος από αυτόν. Ο χρόνος θα μας δείξει αν μπορεί να είναι σταθερά μαζί με τους πρώτους.» 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ