net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εκρηκτικός στη σέλα του Honda RC213V-S ο Bruce Anstey.

Εκρηκτικός ο Anstey

O Νεοζηλανδός πιλότος έτρεξε για πρώτη φορά εχθές, με την αγωνιστική ρέπλικα Honda RC213V-S στο «νησί», προσελκύοντας όλα τα βλέμματα και δηλώνοντας ενθουσιασμένος από την απόδοσή του.

 
Ο Bruce Anstey, ο Νεοζηλανδός πιλότος του Isle of Man που έχει κερδίσει 10 νίκες στον θρυλικό αγώνα, έτρεξε εχθές το απόγευμα για πρώτη φορά στην σέλα του Honda RC213V-S του Clive Padgett, σε δοκιμαστικούς γύρους. 

O Anstey προσέλκυσε όλα τα βλέμματα επάνω του, πραγματοποιώντας γύρους με την αγωνιστική ρέπλικα η οποία ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με τον εκπληκτικά δυνατό της ήχο. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα γρήγορος από τον πρώτο κιόλας γύρο: σημείωσε μέση ταχύτητα 195 χμ/ώρα στον πρώτο μόλις γύρο, ενώ στον δεύτερο ο αριθμός αυτός ανέβηκε στα 203 χιλιόμετρα την ώρα! 

O Clive Pagdett, ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας, δηλώνει ότι έχει μείνει έκπληκτος από την απόδοση του Anstey αλλά και του RC213V-S. Δήλωσε χαρακτηριστικά: "Βρισκόμαστε… στο Θεό με το πόσο γρήγοροι ήταν οι πρώτοι δύο γύροι! Πάντα είναι ρίσκο, όταν έχεις μια καινούργια μοτοσυκλέτα. Είναι μια εξαιρετική συγκυρία, γιατί αν το καλοσκεφτείτε, η μοτοσυκλέτα δεν λειτουργούσε καν μέχρι χθες! Ελπίζουμε ότι θα δούμε πολλά περισσότερα από τον Bruce". 

O ίδιος ο Anstey δήλωσε ενθουσιασμένος από τον χαρακτήρα της RC213V-S και είπε: «Ανυπομονώ να το ξαναοδηγήσω. Είναι τόσο θορυβώδες που όλοι γύρω αναγκάστηκαν να βάλουν ωτοασπίδες! Έχει πολύ ειδική αίσθηση, και μου θυμίζει τις παλιές μέρες, κάτι σαν RC30 ή RC45. Δεν βλέπω τον τρόπο που μπορεί αυτή η μοτοσυκλέτα να είναι αργή!» 

Ο Anstey θα πρέπει ακόμα να αποφασίσει με ποια από τις δύο μοτοσυκλέτες θα τρέξει, τελικά, στον αγώνα, καθώς ο αναβάτης έχει επίσης μαζί του την CBR1000RR του, με την οποία έχει καταρρίψει ρεκόρ αγώνα στο νησί και έχει αγγίξει τα 339 χμ/ώρα! 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ