net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι δύο αναβάτες της Yamaha μιλούν για τον αγώνα του Assen που έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ανάμικτα συναισθήματα

Οι δύο πιλότοι της Yamaha Movistar μιλούν για την επιστροφή τους στη δράση μετά το σημαντικό διάλειμμα των δύο εβδομάδων, στην πίστα του Assen της Ολλανδίας, ενώ η διάθεσή τους είναι μάλλον διαφορετική…

 
Ενόψει του Grand Prix της Ολλανδίας, που θα γίνει στην πίστα του Assen, οι Valentino Rossi και Jorge Lorenzo μίλησαν για το πώς νιώθουν σχετικά με τον επερχόμενο αγώνα. Η πίστα του Assen είναι μια πίστα με ιστορική σημασία που πάντα προσφέρει θέαμα, αλλά όπως θα διαβάσετε, τα αισθήματα των δύο πιλότων, μάλλον δεν είναι τα ίδια! 

Ο Valentino Rossi, ο οποίος είχε απολαύσει μια θεαματική νίκη πέρσι, εμφανίζεται πιο αισιόδοξος και ξεκούραστος. Δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να διατηρήσει την συγκέντρωσή της, λέγοντας συγκεκριμένα: «Ξεκουράστηκα αρκετά αυτό τον λίγο καιρό, και τώρα είμαι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα. Αγαπώ πολύ το Assen, είναι μια από τις πίστες που προτιμώ, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα, γιατί φέτος κάθε αγώνας είναι ανοιχτός και πολύ αβέβαιος! Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά και να δούμε τι θα συμβεί.»

Απεναντίας, ο Jorge Lorenzo είναι μάλλον περισσότερο συγκρατημένος στις δηλώσεις του. Με την εγκατάλειψή του στην Βαρκελώνη να τον «στοιχειώνει» ακόμα, ο Ισπανός πρωταθλητής είπε: «Ο αγώνας στην Ολλανδία είναι πάντα ένα γλυκόπικρο συναίσθημα για μένα. Μου αρέσει πολύ η πίστα, αλλά έχω δει και αρκετά αρνητικά αποτελέσματα εκεί…»

«Αυτό που συνέβη στη Βαρκελώνη ήταν πολύ κρίμα. Ήξερα ότι θα δυσκολευτώ, ειδικά όταν τα ελαστικά μου έδωσαν τα πρώτα σημάδια μετά από τους πρώτους 5-6 γύρους, αλλά μετά η πτώση κατέστρεψε τα πάντα… Πρέπει όμως να το αφήσω πίσω μου και να παλέψω στο Assen». 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ