net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική άποψη για μια νέα Ducati Panigale!

Τετρακύλινδρη Panigale;

Ένα σχέδιο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πριν λίγες ώρες υπονοεί ότι το ένα από τα δύο μοντέλα της Ducati, που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην World Ducati Week θα είναι μια νέα Panigale με τετρακύλινδρο κινητήρα!

 
Τι περιμένουμε από την Ducati, μετά την ανακοίνωσή της ότι θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα στην World Ducati Week, στις 1 με 3 Ιουλίου; Έντονες φήμες κυκλοφόρησαν, σχετικά με την παρουσίαση μιας νέας Panigale, η οποία θα φέρει ένα ριζοσπαστικό χαρακτηριστικό: τετρακύλινδρο κινητήρα σε διάταξη V, για πρώτη φορά σε μοντέλο μαζικής παραγωγής της εταιρείας! 

Μάλιστα, ένας ενθουσιώδης θαυμαστής δημιούργησε την εικόνα που βλέπετε, στην οποία απεικονίζεται η Panigale, όπως την φαντάζεται αυτός! Οι φήμες είναι αρκετά έντονες, αλλά δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία παραπάνω…

Πολύ δυνατά «παίζει» και το σενάριο για μία Mini-Multistrada, που θα φέρει τον κινητήρα των 821 κυβικών, ενώ άλλες φήμες θέλουν ένα concept supersport μοντέλο με τετρακύλινδρο V κινητήρα να είναι και αυτό που θα εμφανιστεί. 

Αναμένουμε ωστόσο, περισσότερες επίσημες πληροφορίες, μετά την παρουσίαση των μοντέλων… Η World Ducati Week θα πραγματοποιηθεί από 1 μέχρι 3 Ιουλίου, δηλαδή στο τέλος της επόμενης εβδομάδας! 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ