net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Θα είναι έτσι το νέο Fireblade; Γιατί αν είναι έτσι...είναι υπέροχο!

Εκ βάθρων ανανέωση!

Περισσότερες πληροφορίες έκαναν την εμφάνισή τους σχετικά με το επερχόμενο superbike της Honda, το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που αντικαθιστά!

 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο της Honda στα Superbikes του λίτρου έκαναν την εμφάνισή τους. Φαίνεται ότι η νέα Fireblade δεν θα έχει καμία σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, ενώ θα αποκτήσει εκτεταμένο πακέτο ηλεκτρονικών, σε αντίθεση με το απερχόμενο μοντέλο που δεν έχει… σχεδόν τίποτα, πέρα από ABS.  

Η Honda είχε μείνει πίσω στην κατηγορία, ωστόσο με την νέα της κίνηση φαίνεται ότι μπαίνει αποφασιστικά στο παιχνίδι, με τους νέους του όρους! Σύμφωνα με πηγές από την Ιαπωνία και την Βρετανία, οι αλλαγές θα είναι «αποφασιστικές, προκειμένου να κάνουν την μοτοσυκλέτα πιο ανταγωνιστική». 

Το νέο μοντέλο θα είναι σημαντικά ισχυρότερο από το απερχόμενο, με την ισχύ του να αναμένεται στους 180 ίππους στον τροχό, ενώ οι πληροφορίες μιλούν για απώλεια βάρους της τάξης των 8 κιλών. Το νέο Fireblade θα φέρει μια εντελώς νεά σουίτα ηλεκτρονικών, που θα αντικαταστήσουν το C-ABS της Bosch με την νέα μονάδα 9.1 της εταιρείας, που συνδυάζει το ABS με traction control, anti-wheelie και έλεγχο κλίσης. 

Οι αναρτήσεις του μοντέλου θα προέρχονται από την Ohlins και θα είναι ημι-ενεργητικές, που θα προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις τους κατά την διάρκεια της οδήγησης. Εμφανισιακά, πιθανολογείται ότι το μοντέλο θα είναι κοντά στην μοτοσυκλέτα της φωτογραφίας, ενώ θα φέρει και έναν μεγάλο αεραγωγό για το ram-air στο μπροστινό του μέρος. 

Για να δούμε λοιπόν, τι θα δούμε! 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ