Ποιότητα και εμπειρία στο service Ducati, από τον Στέλιο Φιλιππάκη.

100% pure Ducati

To συνεργείο του Στέλιου Φιλιππάκη αντιπροσωπεύει τους καθαρόαιμους Ducatisti, με εξουσιοδοτημένες παροχές service εδώ και 23 χρόνια.

Όταν έχεις μια μοτοσυκλέτα Ducati, θέλεις να την φροντίζει ένας έμπειρος, εξουσιοδοτημένος μηχανικός, με αγάπη και μεράκι για τη μοτοσυκλέτα και την εταιρεία. Ο Στέλιος Φιλλιπάκης είναι ακριβώς αυτό: Αντιπροσωπεύει επάξια τους καθαρόαιμους Ducatisti, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες service. 
 
Από το 1993, o Στέλιος Φιλλιπάκης διατηρεί το συνεργείο του στο Παλαιό Φάληρο, μια μονάδα εξουσιοδοτημένου service Ducati, με τους φανατικούς πιστούς των υπηρεσιών του να αυξάνονται κάθε χρόνο, με γεωμετρική πρόοδο! 
 
Η αφοσίωση του και η βαθιά του τεχνογνωσία εγγυώνται μια ποιοτική και ικανοποιητική παροχή υπηρεσιών προς κάθε αναβάτη Ducati. 
 
Το συνεργείο θα το βρείτε στην διεύθυνση: Ηχούς 30, Παλαιό Φάληρο, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο τηλέφωνο 210-9419229 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση sfilipp@otenet.gr. 
 

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΓΚΟΥΚΟΣ

    ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 2 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

     
  • Κωνσταντίνος Ραπτάκης

    Ο Στέλιος..., ένας καταπληκτικός άνθρωπος, που εν μέσω απόστασης μεγάλης, με έκανε "μάστορα", με την αδολη αγάπη και καθοδήγησή του. Δυστυχώς για μένα, δε τον γνώριζα πριν... Τώρα, η αγαπημένη μοτοσυκλέτα μου, είναι στα χέρια του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, αν και δε θα είναι ποτέ αρκετό.

      4