net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τι θα δούμε άραγε από τις δύο ιταλικές εταιρείες;

Νέα μοντέλα στην EICMA;

Πληροφορίες για καινούργιες μοτοσυκλέτες αλλά και άλλες αλλαγές σε συγκεκριμένα μοντέλα της Aprilia και της Moto Guzzi είδαν το φως της δημοσιότητας.

 
Κάποια δημοσιεύματα του Ιταλικού ειδικού τύπου θέλουν την Aprilia και την Moto Guzzi να ετοιμάζονται να παρουσιάσουν αρκετά νέα πράγματα, στην έκθεση EICMA του Νοεμβρίου. Οι πληροφορίες μιλούν για δύο νέα μοντέλα, ένα για την κάθε εταιρεία, αλλά και αλλαγές στους κινητήρες, ελέω των προδιαγραφών Euro 4. 

Όσον αφορά τα νέα μοντέλα, είναι πιθανόν η Aprilia να παρουσιάσει ένα «φρέσκο» Shiver, το naked μοντέλο της στα 750 κυβικά. Το μοντέλο είναι πιθανόν να αποκτήσει έναν εντελώς νέο κινητήρα, που ίσως και να είναι κυβισμού μεγαλύτερου από τα 750 κ.εκ. του παρόντος μοντέλου. Όσον αφορά την Moto Guzzi, ακούγεται έντονα ότι θα παρουσιαστεί ένα νέο retro μοντέλο, με ολοκαίνουργιο κινητήρα V2 στα πρότυπα της εταιρείας. 

Λόγω των προδιαγραφών Euro 4, είναι πιθανόν να μην καταφέρουν όλοι οι κινητήρες της Moto Guzzi να εναρμονιστούν με αυτές, και αυτό κυρίως αφορά τις παλαιότερες μονάδες, όπως αυτές που χρησιμοποιούν τα Stelvio, Griso και Norge. Οι φήμες που κυκλοφορούν λοιπόν, αναφέρονται στην πιθανή εμφάνιση ενός νέου μηχανικού συνόλου, συμβατού με τις νέες απαιτήσεις ρύπων. 

Περιμένουμε περισσότερα από τις εταιρείες! 

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ