net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Βαριά η ατμόσφαιρα στην Pramac Ducati...

Ένταση μεταξύ τους...

Κακή ατμόσφαιρα επικρατεί μεταξύ των Scott Redding και Danilo Petrucci της Pramac Ducati, μετά την σύγκρουσή τους στον αγώνα του Aragon που τους άφησε και τους δύο χωρίς βαθμούς.

 
Στον αγώνα του Aragon της Ισπανίας, την Κυριακή, οι δύο αναβάτες της Pramac Ducati, Danilo Petrucci και Scott Redding, ενεπλάκησαν σε μια σύγκρουση η οποία τους οδήγησε εκτός πίστας. Οι δύο αναβάτες τερμάτισαν εκτός βαθμών, με τον Danilo να λαμβάνει και ποινή διέλευσης από τα pits, για επικίνδυνη οδήγηση.
Μετά το περιστατικό, ο Scott Redding είναι εξαιρετικά εκνευρισμένος με τον Danilo, ενώ στις δηλώσεις του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εαυτό του και μίλησε άσχημα για τον ομόσταυλό του: «Το πρόβλημα ήταν το γ…….. μυαλό του! Είμαι απογοητευμένος γιατί συνήθως, με ομόσταυλο, θα έδινα 10% παραπάνω περιθώριο. Αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που αυτό γίνεται στον πρώτο γύρο. Ήταν ήδη καλύτερος από εμένα από την έβδομης τροφή, που ήμασταν μαζί. Άρα ήξερα ότι θα φανεί ισχυρός. Και μόλις μπήκα στη στροφή 12 και πλάγιασα τελείως…μπάμ!»

«Ναι, είμαι τσατισμένος διότι ο ίδιος μου ο ομόσταυλος με έριξε, μπορείς να πεις ότι αυτά έχουν οι αγώνες, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Επίσης τσατίζομαι γιατί έχω χάσει σημαντικές εμπειρίες σε στεγνούς αγώνες. Το Silverstone πήγε σκ..ά, στο Misano τίποτα, στο Aragon και πάλι τίποτα. Δεν έχω κάνει καμία πρόοδο!»

O Danilo Petrucci παραδέχθηκε ότι ο Scott Redding έχει απόλυτο δίκιο να είναι θυμωμένος μαζί του, επιχειρώντας να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν στο γεγονός: «Ήταν δύσκολος αγώνας. Ειλικρινά στον πρώτο γύρο φρέναρα με όλη μου την δύναμη και η μοτοσυκλέτα δεν σταματούσε. Όταν προσπάθησα να περάσω τον Scott πήγα δίπλα του και τον ακούμπησα όχι με πολλή δύναμη, αλλά τον έκανα να ανοιχτεί. Μετά στα kerbs, έχασε το μπροστινό. Δεν φταίω εγώ που έπεσε, φταίω όμως που τον έκανα να ανοιχτεί. Είναι πολύ θυμωμένος μαζί μου, και έχει δίκιο. Κατέστρεψα τον αγώνα του, μαζί με τον δικό μου».

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός, ότι οι δύο αναβάτες έχουν εμπλακεί σε μεταξύ τους μονομαχία, καθώς όποιος από τους δύο φέρει τας καλύτερα αποτελέσματα μέχρι το τέλος της σεζόν, θα οδηγεί μια εργοστασιακή Ducati Desmosedici GP17 στην επόμενη σεζόν… 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ