net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Yamaha R1 Endurance από την YART.

Η Yamaha R1 Endurance από την YART.

Η Yamaha R1 Endurance από την YART.

Yamaha R1 Endurance

Μία Yamaha R1 που έχει δεχθεί τις βελτιώσεις της Yamaha Austria Racing Team και μπορεί να γίνει δική σας, σε σχετικά… φθηνή τιμή!

 
H Yamaha Austra Racing Team ή YART στα ακρωνύμια, είναι η ομάδα η οποία έχει την επίσημη υποστήριξη της Yamaha στους αγώνες World Endurance. Φέτος η Yamaha R1 αποδείχθηκε μια από τις ισχυρότερες μοτοσυκλέτες στο πρωτάθλημα και ήρθε 6η στην κατάταξη. Τώρα το προσωπικό της ομάδας αποφάσισε να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση της Yamaha R1, για ενθουσιώδεις αναβάτες!
 
Η έκδοση αυτή θα είναι ουσιαστικά μια εκτενής τροποποίηση σε μια Yamaha R1, η οποία θα έρθει εξαιρετικά κοντά στα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας του αγώνα endurance! Ο κινητήρας της θα είναι εξοπλισμένος με κιτ βελτίωσης από την YEC, ενώ η μοτοσυκλέτα θα φέρει αναρτήσεις Ohlins, εξάτμιση Akrapovic ειδικά μελετημένη για την μοτοσυκλέτα αλλά και πολλές ακόμη λεπτομέρειες, όπως άλλα μαρσπιέ, μανέτες και ρυθμιζόμενα controls!

Τα πλαστικά της μοτοσυκλέτα θα αντικατασταθούν από fairing κατασκευασμένο από ανθρακονήματα- τα οποία είναι άβαφτα!-, ενώ το τεπόζιτο είναι φινιρισμένο σε χρώμα αλουμινίου.

Η YART έχει ανακοινώσει ότι η μοτοσυκλέτα μπορεί να γίνει δική σας σε τιμή «γύρω στα 25.000 ευρώ», ένα ποσό όχι υψηλό, αν θέλετε την γνώμη μας, για ένα μοντέλο προδιαγραφών World Endurance! Αν λοιπόν είστε αρκετά θαραλλέοι αλλά και…διαθέτετε το βαλάντιο, μπορείτε να στείλετε mail στο [email protected] και να…κάνετε την παραγγελία σας! 
 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ