net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πραγματικά εντυπωσιακή σχεδίαση. Ελπίζουμε έτσι να είναι και το τελικό μοντέλο, αν εμφανιστεί!

Το Suzuki GSX-R 150;

Μερικά σχέδια που δημοσιεύθηκαν στο Internet δίνουν μορφή στο νέο, μικρού κυβισμού Suzuki GSX-R, το οποίο εθεάθη να δοκιμάζεται πριν λίγες μέρες, εν μέσω φημών για μία έκδοση στα 150 κ.εκ.!

 
Προ ολίγων ημερών, σας είχαμε φέρει τις φωτογραφίες του νέου Suzuki GSX-R μικρού κυβισμού, το οποίο δοκιμαζόταν με καμουφλάζ στο δρόμο. Τότε, οι κατάσκοποι των ξένων μέσων είχαν μιλήσει για μία μοτοσυκλέτα με κυβισμό 150 κ.εκ. και όχι 250 ή 300, όπως αναμένεται.
 
Μήπως όμως τελικά, οι πληροφορίες αυτές είναι αληθινές και έρχεται και μία μοτοσυκλέτα 150 κ.εκ. στην κατηγορία; Σύμφωνα με φήμες, ναι
Βασισμένοι σε αυτά τα σενάρια, λοιπόν, καλλιτέχνες του εξωτερικού, βασιζόμενοι στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, δημιούργησαν την μοτοσυκλέτα που βλέπετε στο σχέδιο, ως την νέα Suzuki GSX-R 150!

Αν και δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες πληροφορίες, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι η μοτοσυκλέτα που εμφανίζεται στις φωτό κατασκοπείας, ΔΕΝ ήταν κυβισμού 250 ή 300 κ.εκ., αλλά 150. Όπως και να έχει, θεωρούμε ότι η σχεδίαση της μοτοσυκλέτας της εικόνας, αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, είναι απλά καταπληκτική! 
 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ