net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Mitsunobu Imada μπροστά στο περίπτερο της Honda CB1100, στην Intermot.

Σκεφτόμαστε νέα μοντέλα!

Ο project leader του νέου Honda CB1100 μιλάει για το μοντέλο και αποκαλύπτει ότι γίνονται σχέδια για πιθανές νέες μοτοσυκλέτες, βασισμένες σε αυτό.

 
Πριν λίγες ημέρες, είδαμε το νέο retro bike Honda CB1100 να αποκαλύπτεται και επίσημα, στην έκθεση της Intermot. Τώρα, ο Mitsunobu Imada, project leader της μοτοσυκλέτας, μίλησε στα Βρετανικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο Imada είπε ότι πιθανότατα η εταιρεία θα παρουσιάσει και άλλα νέα μοντέλα, βασισμένα στην CB1100. «Βλέπω πολλούς κατασκευαστές όπως η BMW και η Ducati να χρησιμοποιούν τα ρετρό μοντέλα τους ως πλατφόρμες. Προβλέπω ότι θα χρησιμοποιήσουμε και το CB1100 κατά αυτόν τον τρόπο!»

Ο Imada συνέχισε λέγοντας: «Πάντα θα έχουμε το CB1100EX ως το ισχυρό γονίδιο, αλλά τώρα έχουμε και την έκδοση RS, που την ζητά πολύ η Ευρώπη. Είναι πιθανό να σκεφτούμε και άλλα παράγωγα.»

«Ο κόσμος ζητά πολύ το CB1100R, που είχαμε δείξει ως concept λίγα χρόνια πριν. Το project αυτό έχει παγώσει προς το παρόν, αλλά αν η ζήτηση είναι μεγάλη… θα το βγάλουμε από την κατάψυξη!»
 

 
  • Θεανώ Φωτίου

    Το CB1100ex είναι όμορφο μηχανάκι αλλά το στυλ του είναι ακραία ρετρό. Μακάρι η HONDA να επαναφέρει το θεϊκό CB750 sevenfifty RC42 που ήταν στην παραγωγή από το 1991 μέχρι το 2001 περίπου. Το 2007 το ξανάβγαλε μόνο για την Ιαπωνία με κάτι εκπληκτικά χρώματα. Δείτε το στο youtube "Honda CB750 final edition" να σας τρέξουν τα σάλια...

      1
  • πως γινεται το αεροψυκτο μοτερ του

    CB1100 να περναει euro 4 ,kαι το μονοκυλινδρο υδροψυκτο 660 του XT οχι;(οδευει για καταργηση).σιγουρα κατι αλλο παιζει..

     

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ