net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τι λέει ο Randy Mamola για τους 3 κορυφαίους αναβάτες του Moto GP;

Η γνώμη του Randy Mamola

Ο πρώην αγωνιζόμενος αναβάτης Randy Mamola μιλάει για τις δύο ημέρες δοκιμών στην Valencia την περασμένη εβδομάδα, σχολιάζοντας Vinales, Lorenzo και Iannone.

 
Μιλώντας για άλλη μια φορά στην ιστοσελίδα motorsport.com, ο Randy Mamola σχολίασε εκτενώς τις δοκιμές της Valencia, που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Αμερικανός μίλησε για τον Jorge Lorenzo, τον Maverick Vinales αλλά και τον Andrea Iannone.
 
Μιλώντας για τον Jorge Lorenzo, δήλωσε ότι δεν απογοήτευσε σε καμία περίπτωση, ενώ χαρακτηριστικά λέει ότι «δεν τον είχε δει τόσο χαμογελαστό, όσα χρόνια ήταν με την Yamaha»! Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι παρατήρησε τον Ισπανό αναβάτη να οδηγεί την Desmosedici GP17 «με τον δικό του τρόπο», αμέσως από τον πρώτο γύρο!

Σχετικά με τον πολλά υποσχόμενο Maverick Vinales, ο Mamola δήλωσε ότι «θα είναι ικανός να προκαλέσει από την πρώτη μέρα, τους Marquez και Rossi»! Ο Mamola σχολίασε την εξαιρετική ταχύτητα του νεαρού Vinales, λέγοντας μάλιστα ότι δεν έχει ποτέ επιδείξει πρόβλημα προσαρμογής με μια μοτοσυκλέτα.

Τέλος, ο Αμερικανός αναβάτης αναφέρθηκε και στον Andrea Iannone. Είπε συγκεκριμένα ότι «οδήγησε την μοτοσυκλέτα εξαιρετικά επιθετικά και δεν εκπλήσσεται καθόλου με την απόδοσή του». Μάλιστα, ο Mamola υποστηρίζει ότι η άφιξη του Iannone στην Suzuki είναι ένα πολύ θετικό γεγονός, αφού ο Ιταλός έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει αγώνες…
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ