net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του μουσείου του Jorge Lorenzo.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του μουσείου του Jorge Lorenzo.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του μουσείου του Jorge Lorenzo.

O Lorenzo άνοιξε μουσείο!

Ο πολυπρωταθλητής των Moto GP άνοιξε ένα μουσείο στο οποίο εκθέτει πολλά αγωνιστικά αντικείμενα, από την δική του πορεία στους αγώνες και όχι μόνο!

 
Μια ενδιαφέρουσα κίνηση πραγματοποίησε ο Jorge Lorenzo, που απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, τα Moto GP αλλά και τον ίδιο τον Ισπανό αναβάτη. Ο Lorenzo άνοιξε το νέο του μουσείο, το οποίο εδρεύει στην Ανδόρα και ονομάζεται «World Champions by 99»
Μέσα στον χώρο του μουσείου, ο Jorge Lorenzo εκθέτει μια τεράστια συλλογή αγωνιστικών αντικειμένων, που ανήκουν σε αστέρες των Grand Prix μοτοσυκλέτας αλλά και Formula 1, την οποία συγκεντρώνει εδώ και 4 χρόνια.

O επισκέπτης του μουσείου μπορεί να βρει μέσα σε αυτό, αντικείμενα που ανήκουν στους Barry Sheene, Wayne Rainey, Kevin Schwantz, Valentino Rossi και Marc Marquez, ενώ την συλλογή κοσμούν επίσης αντικείμενα των Michael Schumacher και Ayrton Senna.
Φυσικά, ο Ισπανός δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει χώρο και στην προσωπική του καριέρα και ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει στο μουσείο, έναν ειδικό χώρο αφιερωμένο στα επιτεύγματα του αλλά και την ίδια την μοτοσυκλέτα, με την οποία ο Jorge κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015.

Η είσοδος στο μουσείο κοστίζει 10 ευρώ, ενώ μέσα σε αυτό υπάρχει και ένα bar διακοσμημένο στο πνεύμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Δείτε και φωτογραφίες, από το εσωτερικό του μουσείου! 




 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ